Suite Home Escape της Τόνιας Βασιλοπούλου: λαμπερή παρουσίαση του λευκώματος

Από την/τον Christina Politi | 2 Δεκεμβρίου 2015

365763

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στο roof garden του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του πολυτελούς συλλεκτικού λευκώματος SUITE HOME ESCAPE” της Τόνιας Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου -που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας-, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της ELPIDA Youth, της νεοσύστατης επιτροπής που λειτουργεί στα πλαίσια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους που προσήλθαν στην εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καθώς θέλησε να υποστηρίξει την ELPIDA Youth, στα πρώτα της βήματα. Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Χρήστος Ζαμπούνης των εκδόσεων Φερενίκη που ανέλαβαν την έκδοση του λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE”. Το βιβλίο προλόγησε η Πρώην Υπουργός και Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία παρέδωσε στη συνέχεια τη σκυτάλη στην Πριγκίπισσα Τατιάνα. Στη σύντομη ομιλία της, η Πριγκίπισσα Τατιάνα ευχαρίστησε θερμά τη συγγραφέα για την πολύτιμη συνδρομή της στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η επιτροπή της Elpida Youth για την ανακαίνιση του ξενώνα που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε cocktail υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin, Chef Jérôme Serres, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την οικοδέσποινα και να προμηθευτούν τη δική τους κόπια, με την ιδιόχειρη υπογραφή της. Το Suite Home Escape είναι μια πολυτελής έκδοση 216 σελίδων στην αγγλική γλώσσα, με επιλεγμένα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Με αφετηρία το προσωπικό της blog Suite Home Escape και με σημείο αναφοράς τα ταξίδια της, η Τόνια Βασιλοπούλου δημιούργησε ένα λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια προσπάθεια να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, την τοποθεσία, το design και την αισθητική, την αυθεντικότητα, τις υπηρεσίες, την αειφορία, την κουλτούρα και την πολιτισμική κληρονομιά τους. Κάθε ξενοδοχείο συνοδεύεται από τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως το ποιά είναι η καλύτερη περίοδος να το επισκεφθεί κανείς, αλλά και από σύντομα αποφθέγματα (roomforthought), που προτρέπουν τον ταξιδιώτη να δραπετεύσει –έστω και νοερά– από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η σαμπάνια Cattier και οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Allrisk, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Amuse Concept Events και το συντονισμό οι εταιρείες The Genie και The Stellars.

Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των €25, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Φερενίκη καθώς και στο lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

H Τόνια Βασιλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Bachelor in International Business Administration με Cum Laude από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Παρισιού κι έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και πρακτική στο Glion Hotel School της Ελβετίας, από όπου αποφοίτησε με distinction στο Hotel Management. Από το 2003 εργάζεται ως διευθύντρια μάρκετινγκ στην οικογενειακή επιχείρηση, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus στην Αθήνα και το Paradise Lifestyle Hotel στην Άνδρο, ενώ το 2009 δημιούργησε ένα νέο ξενοδοχειακό προϊόν με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με υπηρεσίες, τα Suite Home (www.suitehome.gr). Το Suite Home Escape είναι το πρώτο της λεύκωμα, όλα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ανακαίνιση του ξενώνα που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Λίγα λόγια για την ELPIDA Youth:

Η ELPIDA Youth ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Πριγκίπισσα Τατιάνα, την κα Μαριάννα Γουλανδρή και την κα Λάουρα Λαλαούνη με σκοπό να κρατήσει ψηλά τη σημαία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και να την πάει ακόμα πιο μακριά στο μέλλον, μεταγγίζοντας νέες ιδέες και προτείνοντας νέες δράσεις που θα συμβάλουν στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» εδώ και 25 χρόνια. Από ιδέα και όραμα έγινε πραγματικότητα για να κάνει ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να αγκαλιάσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους και να αναζητήσει νέους συμμάχους στον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος.

365704

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

365705
ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΟΥ

365706
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365707
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

365708
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

365709
ΕΠΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

365710
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ , ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

365711
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

365712
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365713
ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

365714
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

365715
ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ

365716
ΜΑΙΗ ΖΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΛΟΥΣΗ ΣΟΦΡΩΝΗ365717

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΣΑΒΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

365718
ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

365719
ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ

365721
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΖΑΡΑΤΟΥ

365722
,Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ MICHELIN CHEF JEROME SERRES
365726
,ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ,ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

365727
ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

365728
ΖΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

365729
ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

365730
ΓΙΑΣΜΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

365731
ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ, ΜΑΡΙΖΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ

365732
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ, ΒΑΣΩ ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ΒΑΛΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΩΡΑΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΖΑΡΑΤΟΥ

365733
ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

365734
ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ, ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ

365735
ΞΕΝΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ, ΖΗΡΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ

365736
ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ

365737
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΛΕΛΑ ΔΡΙΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

365738
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΖΗΡΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ

365740
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

365741
ΙΣΜΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΑΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ. ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

365742
ΜΑΡΘΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ

365744
ΑΧΙΛΕΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΝΤΟΖΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΚΡΑΣΣΑ

365745
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΑΡΟΥΝΑΚΗ

365747
ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

365748
ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΑ, ΜΙΛΤΟΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

365749
ΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

365750
ΜΕΛΙΝΑ ΠΙΣΠΑ, ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

365765
ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365762
ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365761
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365760
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

365764
ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

365766
ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΖΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365767
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

365768
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ B ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *