Xριστουγεννιάτικο Bazaar για αδέσποτα ζώα

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 12 Δεκεμβρίου 2015

Print

Xριστουγεννιάτικο Bazaar από τους εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων “Stray.Gr”  σήμερα Σάββατο 12 και αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και μεταξύ των άλλων δράσεών, που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι εθελοντές του Stray.Gr συνεχίζουν ακατάπαυστα να προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.
Γιατί και τα αδέσποτα μας έχουν ανάγκη και διότι η αγάπη, η προσφορά και ο εθελοντισμός δεν έχουν όρια.

Από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνουμε όλοι μαζί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ο Άγιος Βασίλης των αδέσποτων ζώων, εσείς για δύο μέρες και εμείς, με την βοήθειά σας, για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
Γιατί και ο  Άγιος Βασίλης είναι Stray!

155295

Μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα του Bazaar μας θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας

–       ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ,

–       διακοσμητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα,

–       χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια για το σπίτι,

–       αξεσουάρ, παιχνίδια, τροφές και πολλά άλλα είδη για τους τετράποδους φίλους σας,

–       χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα,

–       χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά,

–       μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού στο «Μικρό Μοναστηράκι» μας,

–       βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα

–       και φυσικά όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου μας: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, κούπες  μπρελόκ, κοσμήματα κ.α.

  • Να συμμετάσχετε στην λαχειοφόρο αγορά μας με πολλά και υπέροχα δώρα.
  • Να ενημερωθείτε για την δράση μας, τις ανάγκες του Σωματείου και τους τρόπους που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.
  • Να γνωρίσετε από κοντά πολλά από τα σκυλάκια και γατάκια που έχουμε περιθάλψει και φιλοξενούμε
  • Να διασκεδάσετε σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.
Από την ίδρυσή του ως σήμερα το
Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες σε αδέσποτα ζώα καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, ενώ έχει βοηθήσει πολλαπλάσια  και συνεχίζει παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.

 Στην ιστοσελίδα του Stray.gr μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του.

Για περισσότερες πληροφορίες bazaar@stray.gr  & info@stray.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=Dbf126BYBq4&feature=share

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *