Παράσταση κορυφής “Στον καθρέφτη του Παλλάς” με Μαρινέλλα και Τάκη Ζαχαράτο

Από την/τον Christina Politi | 31 Μαρτίου 2017

22

Έχει ένα αρνητικό αυτή η παράσταση με την Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο στο Παλλάς… τελειώνει στις 9 Απριλίου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να σταματήσει ποτέ! Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις μαζί στη σκηνή την Μαρινέλλα με τον Τάκη, σε μια ευτυχισμένη θεατρική συνύπαρξη, που θες να τους βλέπεις και να τους ακούς ξανά και ξανά και ξανά… Όπως λέει και το τραγούδι: θέλω να τ’ ακούω, να τ΄ακούω να το λες. Κι εγώ -όπως και πάρα πολλοί, αφού το Παλλάς είναι τίγκα καθημερινά- θέλω να σας ακούω να τα λέτε!

13

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της απογειωτικής του πορείας. Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία που έσκισε, ήρθε… ο καθρέφτης του Παλλάς και τον έβαλε στην κορυφή. Είναι φαινόμενο ο Τάκης και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση. Εδώ, περνάει από κόσκινο τα πάντα… Από το Survivor και τον Πρωθυπουργό, τις κλασικές αξίες -Άντζελα, Ζωζώ, Μενεγάκη-  τις κυρίες της Βουλής αλλά και τους τραγουδιστές στην πίστα, από Σάκη και Μποφίλιου,  μέχρι Ασλανίδου και Μαζώ! Όλα στο μικροσκόπιο και στην υπερβολή, πάντα όμως με σεβασμό και υποκλισμό.

19

Τάκης ως Μαζώ!

16

Έναρξη β΄ μέρους με Βίρα τις άγκυρες.

8

Για την Μαρινέλλα, τα λόγια είναι περιττάαααααα….. Άλλο διαχρονικό φαινόμενο, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την εμφάνισή της στο Παλλάς. Είναι μοναδική, τελεία και παύλα. Όπως λέει και η ίδια στην έναρξη, εγώ δεν ξέρω από λόγια, ξέρω από τραγούδια. Κι αυτό κάνει η Μαρινέλλα, τραγουδά όσα περισσότερα μπορεί, από την ατέλειωτη δισκογραφία που έχει. Θα ακούσετε όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και θα απολαύσετε την Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο την κοινή τους συνάντηση επί σκηνής ως δύο Μαρινέλλες. Μια συλλεκτική θεατρική στιγμή που δεν πρέπει να χάσετε!

5

7

12

Δύο Μαρινέλλες… Μα ό, τι κι αν πούμε, στον ίδιο ρυθμό, εσύ θα΄σαι εσύ κι εγώ θα΄μαι εγώ.. Κι οι δυο λέμε αλήθεια, μινόρε και πάθος, σωστές στο παιχνίδι, σωστές και στο λάθος…

11

Όλη η παράσταση έχει τη φροντίδα του Σταμάτη Φασουλή, που ξέρει πώς να στήνει τέτοια μουσικά υπερθεάματα με ευρηματικότητα. Μια μεγάλη παραγωγή από τα Αθηναϊκά Θέατρα. Μαζί με την Μαρινέλλα και τον Τάκη, δέκα νέα παιδιά στέκονται δίπλα τους και μοιράζονται μουσικές στιγμές της παράστασης.

15

2

 

Χθες ήταν μια βραδιά καταπληκτική, πήγα αγκαζέ με την Υακίνθη και είδα πολλούς φίλους και γνωστούς Στον καθρέφτη του Παλλάς. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης με την σύζυγό του Γιάννα και η Αλίντα Μαυρογένη που έχει βγάλει ένα λεύκωμα με σπάνιες κι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαρινέλλας (δες αναλυτικά εδώ) το οποίο πωλείται στο Παλλάς κι αξίζει να το έχετε στη βιβλιοθήκη σας

55

Με Δημήτρη Λιγνάδη, Τάκη Ζαχαράτο, Μαρινέλλα, Αλίντα Μαυρογένη και Υακίνθη

56

Ο υπερταλαντούχος φίλος μου είναι μεγάλη σταρούμπα

6

Υπέρτατη Μαρινέλλα! Δυναμική, συγκινητική , βασίλισσα της σκηνής

89

Ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Αντώνη και την Γιάννα Βουγιουκλάκη

23

Χριστίνα Πολίτη, Αλίντα Μαυρογένη, Μαρινέλλα, Τάκης Ζαχαράτος

4

Κατάμεστο το Παλλάς! Φροντίστε έγκαιρα για αν βρείτε εισιτήρια

44

Ο Βασίλης Νάτσιος και ο Τάκης με φόντο τον κόσμο που περιμένει να πει συγχαρητήρια

1

Ευτυχισμένη συνύπαρξη και για τους δύο στο Παλλάς

43

Σεβασμός και υποκλισμός του Τάκη στην Μαρινέλλα

«Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς» παράταση παραστάσεων

 

 

 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *