Ήρθε το Παιδικό Θέατρο.gr για μικρούς και μεγάλους

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Οκτωβρίου 2015

Theater stage vector illustration

Ένα νέο site, αφιερωμένο αποκλειστικά στο θέατρο για παιδιά -από βρέφη μέχρι εφήβους- ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν λίγες μέρες, κάνοντας  δυναμική είσοδο. Ένας χρήσιμος οδηγός για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στις Αθηναϊκές θεατρικές σκηνές και αφορούν τους μικρούς φίλους θεατές, τα παιδιά. Αλλά το Παιδικό Θέατρο -έτσι είναι το όνομα του site- έχει ειδικές παρουσιάσεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρασκήνια, φωτογραφήσεις και πολλούς διαγωνισμούς. Όλα αυτά  θα εμπλουτίζουν καθημερινά το περιεχόμενό του.Το site δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες,  την Έλλη Πουπουλίδου (φωτορεπόρτερ) και την Μαρία Τσιλιμιδού (δημοσιογράφος) που επί είκοσι χρόνια στο πολιτιστικό ρεπορτάζ γράφουν και φωτογραφίζουν τις προσπάθειες των άλλων. Τώρα υπάρχει ένας εξειδικευμένος τόπος στους λαβύρινθους του διαδικτύου αφιερωμένο αποκλειστικά στο θέατρο για παιδιά, από βρέφη μέχρι εφήβους. Όχι, όμως, μέσα από αναπαραγωγές δελτίων τύπου.

Ξεχωριστές ενότητες με παιδικά θεατρικά εργαστήρια, παραστάσεις μόνο για σχολεία, πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό από πρόβες, παρασκήνια, πρεμιέρες, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις με συγγραφείς, σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές θα δίνουν στον αναγνώστη -γονιό ή εκπαιδευτικό- την ολοκληρωμένη εικόνα κάθε παράστασης προκειμένου να κάνει τις δικές του επιλογές. Στο Παιδικό Θέατρο πάντως, χωρούν όλοι, αρκεί να σέβονται τους «μικρούς» θεατές.

Ανακαλύψτε το Παιδικό Θέατρο εδώ.

Βρείτε το, στο Facebook εδώ

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *