Άννα – Ανεπανάληπτη..  backstage & aftermath (μέρος Β’)

Από την/τον Christina Politi | 25 Ιουνίου 2018

IMG_5265

Πριν τη συναυλία η Άννα έδωσε συνεντεύξεις και ετοιμάστηκε με υπομονή. Καμία ανησυχία για τη βροχή. Αισιόδοξη όπως πάντα. Ήταν σίγουρη πως θα σταματήσει!

Βackstage με το σίφουνα Νατάσσα Καλογρίδη. Η Νατσάσα ξεκινάει δικό της κανάλι στο u tube σε ένα μήνα και προφανώς κάνει ποδαρικό με την απόλυτη!

IMG_5264

3333

Ο μοναδικός Νίκος Καρβέλας κατέβηκε μαζί με την Άννα για τη συναυλία. Στα καμαρίνια συναντήθηκε με την παλιά του φίλη Νατάσσα.

000 0 00

Live Ανεπανάληπτο. Η χαρά της ζωής κυριολεκτικά. Και η Άννα με τη μπάντα και ο κόσμος.

39 37 31 25 24 20 19 - Αντιγραφή 13 - Αντιγραφή

Μετά τη συναυλία μας περίμενε ο Χρύσανθος Πανάς στο Island. Μόλις είχε προσγειωθεί από το Σορέντο. Η Άννα ετοιμάζει εκπληκτική μουσική και τραγούδια που είχα την τύχη λίγο να ακούσω στο αυτοκίνητο. Ανανεώνεται συνέχεια και διατηρεί αν όχι το ίδιο κέφι .. περισσότερο!

00000 000000 IMG_5247

Ο Μοssel, ταλαντούχος dj και νέος συνεργάτης της Άννας. Όπως όλοι οι συνεργάτες της πια είναι σε άλλο επίπεδο. Όπως ο μοναδικός Παναγιώτης Τσεβάς και η Panic records με το Γιώργο Αρσενάκο. Μία όαση στη δισκογραφία.

Facetune 4 Facetune 3

Η Άννα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν υπάρχει καμία στον πλανήτη με το ταλέντο της, τα  μίλια της, την ενέργειά της, την αντοχή και την ομορφιά της.Το χαμόγελό της.. Ειλικρινής στα πάντα.  Η Άννα δεν το κλέβει .. δεν “κρατιέται”, δεν αγωνιά για το χρόνο. Είναι υπέρ της. Τον έχει κάνει σύμμαχο στα πάντα.

ΕΙΝΑΙ η απόδειξη πως αν έχεις τόσο φως μέσα σου αυτό και θα σε οδηγεί σε όλη σου τη ζωή. Και θα σε φωτίζει για να παραμένεις έφηβη.

Σαν την Άννα καμιά!

000000000

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2018/06/26 στις 8:33

    Κουκλίτσα η Άννα

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *