Από μικρή μπροστά στο μικρόφωνο. Την αναγνωρίζετε;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Ιουνίου 2019

ra

Από πολύ μικρή, ήταν μπροστά σε ένα μικρόφωνο και τραγουδούσε. Στη φωτογραφία είναι μόλις εννέα ετών, από σχολική γιορτή. Όμως το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι δεν σταμάτησε στα μαθητικά χρόνια. Στα 18 της ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τις πρώτες επαγγελματικές δουλειές με διάφορα γκρουπ με ξένο ρεπερτόριο κυρίως αλλά στη συνέχεια την κέρδισε το ελληνικό τραγούδι. 20 χρονών πραγματοποιεί και τις πρώτες εμφανίσεις εκτός Αθήνας, γίνεται μέλος σε μια σπουδαία μουσικοθεατρική ομάδα και ξεχωρίζει από την πρώτη εμφάνισή της, στη συνέχεια συνεργάζεται με έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της χώρας μας και η φωνή της ταυτίζεται με τη μουσική του.

Οι μουσικές εμφανίσεις της και τα live, έχουν μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος την ακολουθεί και χαίρεται να την ακούει σε τραγούδια παλιά και καινούργια. Αύριο θα την απολαύσουμε σε ένα αποκαλυπτικό Α ως Ω στο Cosmopoliti, λίγες μέρες πριν την εμφάνισή της στον Κήπο του Μεγάρου.

Την αναγνωρίζετε;

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *