Αστρολογικές Προβλέψεις Για Την Τελευταία Εβδομάδα Του Αυγούστου!

Από την/τον Γιώτα Νάτσιου | 25 Αυγούστου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

horoscope_wip_by_acerotiburon-d4kf29p.png

Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου…Πως θα είναι ζωδιακά αυτές οι μέρες; Ερωτικά, επαγγελματικά, φιλικά, προσωπικά, μάθε τι να προσέξεις και τι να αγνοήσεις από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα:

ΚΡΙΟΣ

Ενώ νιώθεις ότι το παιχνίδι άλλαξε και όλα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να είναι υπέρ σου, υπάρχει ένα σκάλωμα με έναν Ταύρο ή Σκορπιό που με τον τρόπο του σε κάνει να νιώθεις ότι τελικά δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα όπως νόμιζες. Όμως αν κάτσεις για λίγο μόνος/μόνη να σκεφτείς, θα καταλάβεις ότι από μέσα σου πηγάζει μια μεγαλύτερη και αυθόρμητη δύναμη που σε βοηθάει πολύ και έτσι πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Η επαφή με Παρθένο για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να γυρίσει αλλιώς και τελικά, μετά από μια πολύ στενή συνεργασία και επαφή, να θέλετε να είστε μαζί. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σου κάνει ένα στενό μαρκάρισμα, αλλά εσύ πιθανόν να νιώθεις ότι δεν κάνει τίποτε από την πλευρά του και πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί από τις 7 έως και τις 10.5 μπορεί να νιώθεις πολύ περιορισμό ή πιθανή μελαγχολία ακόμα και μέσα στην καλύτερη σχέση να είσαι. Μάλλον χρειάζεται να κοιτάξεις καλύτερα μέσα σου για να διαπιστώσεις τους λόγους της μελαγχολίας και της πιθανής πίεσης που μπορεί να νιώθεις, κυρίως για ένα Σκορπιό ή Υδροχόο. Τα περιθώρια μπορεί να έχουν στενεύσει και η ενέργειά σου να πιστεύεις ότι είναι τόσο μοναχική ή απόλυτη που δεν θα είναι εύκολο να ανοιχτείς. Παρόλα αυτά γίνονται προσπάθειες από τις αρχές της εβδομάδας να σπάσεις αυτό που σε εμποδίζει και δεν σου επιτρέπει να νιώσεις την ευτυχία και τη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νεύρα, εντάσεις και υποχρεώσεις αντί για επικοινωνία και νοητική επαφή. Όμως αν χαλαρώσεις και δεις ότι όλα χρειάζονται, θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις δύσκολες σχέσεις σου και να μην τις κόβεις με την παραμικρή δυσκολία. Μερικές φορές η διάθεσή σου πάει πάνω-κάτω. Αν τύχει δε να σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού θα αλλάζετε και οι δυο διάθεση. Από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά όλα θα ηρεμήσουν και θα μπουν στην θέση τους. Εσύ μέσω φίλων, μπορεί να ανοιχτείς και να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Μην ανταγωνίζεσαι με το Σκορπιό γιατί άκρη δεν θα βγάλετε.

zwdia-psyxikes-ikanotites

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα προχωράει και εσύ παραμένεις σε κάποια πράγματα ακριβώς ίδιος/ίδια. Δηλαδή η γκρίνια δεν λείπει καθόλου από τη σχέση και κατά δεύτερο η μουρμούρα και η δυστροπία συνεχίζει το ωραίο έργο που έχεις ξεκινήσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι την πληρώνει κάποιος που είναι καθαρός/καθαρή. Όσο κοντράρεσαι με τον Αιγόκερω τόσο δεν θα καταφέρνετε να τα βρείτε, παρόλο που νιώθεις μεγάλο έρωτα για το πρόσωπό του. Μην απελπίζεσαι γιατί θα γνωρίσεις κάτι πολύ καλό, αφού έχεις αλλάξει και βλέπεις την αλήθεια με άλλο μάτι. Πιθανόν να μην σε έλκουν πλέον τα πολύ πομπώδη πρόσωπα. Η σχέση με Ζυγό είναι αρκετά προβληματική αλλά όλο και κάτι προσπαθείτε να κάνετε για να είστε μαζί.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου προσδίδει αίγλη και μεγάλη σταθερή αξία. Αλλά εσύ μπορεί να νιώθεις ότι έχεις προδοθεί από ένα Σκορπιό και να μη μπορείς να χαρείς αυτή την καλή περίοδο. Μερικές φορές χαλάς μόνος/μόνη σου τις καλές προοπτικές, αφού τις πιο πολλές φορές περιμένεις να σου φερθούν βασιλικά και θέλεις να κάνει το πρώτο βήμα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επειδή διαθέτεις μαγνητισμό αλλά και αισιοδοξία, η οποία τον τελευταίο καιρό βοηθάει ακόμα και την πιο δύσκολη σχέση, κάνε κι εσύ τις υπερβάσεις σου. Μπορεί να νιώθεις εγκλωβισμό γιατί δεν ζεις το απόλυτο που θέλεις, κυρίως με το Σκορπιό, αλλά προσπάθησε να δεις και γύρω σου γιατί μερικές φορές η καθημερινότητα σε αναγκάζει να φερθείς διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σίγουρα σε βάζει στον πειρασμό να φερθείς σαν να έχεις μοναδικότητα αλλά σε στρέφει και στη μοναχικότητα. Άλλο που δεν ήθελες να βρεις δικαιολογία και να φύγεις από μια σχέση που δεν είναι και πολύ σίγουρη ή βέβαιη. Όμως, αν θέλεις να παραμείνεις με ένα πρόσωπο, σταμάτησε να ψειρίζεις τη συμπεριφορά του κάθε λίγο και λιγάκι γιατί αυτό θα τον/την κουράσει. Τώρα, αν δεν θέλεις να έχετε οικονομικές συναλλαγές ανάμεσά σας, μη μπαίνεις σε πειρασμό και, πάνω από όλα, μην μπερδεύεστε σε αυτά τα σημεία. Γιατί από εκεί μπορεί να προκύψουν χωρισμοί και αφορισμοί. Με το Δίδυμο ταιριάζετε στον τρόπο που σκέφτεστε αλλά μερικές φορές διαφοροποιείστε στον τρόπο εκτέλεσης.

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Γιώτα Νάτσιου

Γιώτα Νάτσιου

Είμαι η Γιώτα Νάτσιου και γράφω με το ένστικτο (δεν είναι νέα μορφή γραφής, είναι το γνωστό). Το πρώτο μου βιβλίο «Το Μαγικό μέρος των διαφορών», μυθιστόρημα φαντασίας, κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Μοντέρνοι καιροί. Με αφοσίωση εξερευνώ τον κόσμο, τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, το σύμπαν, την ενέργεια και τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Στη ζωή μου κανένας κύκλος δεν μοιάζει με τον προηγούμενο. Μ’ αρέσει να ανατρέπω τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι την επανάληψη -Υδροχόος, τι περιμένεις;- και τον επινοώ κάθε φορά με διάφορες αφορμές που με βγάζουν απ’ το λήθαργο. Αυτή τη φορά θα με ανατρέψω απ’ το COSMOPOLITI που είναι γόνιμο έδαφος για ανατροπές!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *