Βάκχες Τώρα!

Από την/τον Christina Politi | 9 Ιουλίου 2013

σακης ρουβας

Ο Σάκης Ρουβάς ως Θεός Διόνυσος! Work in progress για τις ΒΑΚΧΕΣ στη Σαλαμίνα, τώρα! O Σάκης έσκισε και βούλωσε όλα τα στόματα! Eχει να γίνει ένα ρεπορτάζ από το Βόλο τέλη Ιουλίου πολύ γκράντε!

Ο Σάκης Ρουβάς, στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση, εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα και για ακόμα μια φορά τα καλύτερα σχόλια από τους θεατές, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το Ευρυπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του σε «Διόνυσο» για χάρη της τραγωδίας του Ευριπίδη.

 

 

 

 

1005169_523802921000097_87833006_n

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. αθηνα χ.

  2013/07/09 στις 23:00

  H μόνη παρασταση που θελω να δω!

 2. lina

  2013/07/10 στις 8:22

  αντε να δουμε τι θα ειναι κι αυτο.

 3. margarita fotaki

  2013/07/10 στις 10:50

  Kαλημέρα σας!!!!Επειδή εγώ ήμουν εχτές εκεί, ένα έχω να πω…. Ο Σακής δεν ήταν αυτός που ξέραμε αλλά ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ αυτοπροσωπώς!Και τι θέλω να πω με αυτό . Δεν καταλάβαινες από την φωνή του, από το στησιμό του πάνω στην σκηνή, από την ομιλία του,ότι αυτός είναι ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, με άλλα λόγια εμένα μου άρεσε πάρα πόλυ.Φάνηκε ότι δούλεψε, ότι ασχολήθηκε και ότι δεν έμεινε στην εικόνα που έχουμε γι αυτόν. Με άλλα λόγια σεβάστηκε απόλυτα την τραγωδία αλλά και τους μεγάλους ηθοποιούς που τον πλαισιώνανε! ‘Εχω να πω και άλλα πολλά αλλά το συμπέρασμα είναι ένα!!Όσοι τον περιμέναν στην γωνία τώρα είμαι σίγουρη ότι τους έχει βάλει να σκεφτούν σοβαρά και να κοιτάξουν και πίσω από την βιτρίνα ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ!Ένα τελευταίο με αυτά που του έχουν βάλει για παπούτσια στην αρχή της τραγωδίας στον μονόλογο του που είναι ντυμένος σκιάχτρο φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνει το πέσιμο !!!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *