Βάλτε άρωμα στη ζωή σας, βάλτε Journaper!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Αυγούστου 2018

01

Η πρώτη αρωματοποιία στην Αθήνα εμπνευσμένη από την υψηλή αρωματοποιία που δίδαξε η Grasse της Γαλλίας, είναι γεγονός, με την υπογραφή του δημοσιογράφου και αρωματοποιού Γιώργου Λ. Παπαχατζή, Η δημοσιογραφική του διαδρομή και η εξειδίκευσή του στην μεγάλη του αγάπη, την αρωματοποιία οδήγησε στο προσωπικό του brand exclusive eau de perfumes (όλα unisex), τη Journaper. Journalist & Perfumer.

02

Δυο αγάπες εμφιαλώνονται σε ένα μπουκάλι και κάπως έτσι μέσα στο lab της Journaper αποτίεται  ένας φόρος τιμής στη φύση, τη δημιουργία και τη σαγήνη. Οι συνδυασμοί αιθέριων ελαίων από λουλούδια και μπαχαρικά της Αιγύπτου, της Δαμασκού, της Σαουδικής Αραβίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και όχι μόνο δίνουν τη θέση τους σε 4 αρώματα που έρχονται να κάνουν τη διαφορά! Το αρρενωπά ευγενικό  Varonos, το μυστηριώδες και ερωτικό Nychta, το ντελικάτο και γεμάτο σπινθηροβόλες αντιθέσεις Orossimo και το δροσερό και αιθέριο Aithria αναδεικνύουν την γοητεία και υπογραμμίζουν την προσωπικότητά μας. Βάλτε άρωμα στη ζωή σας, βάλτε Journaper!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *