Γιώργος Σαμπάνης: Παρέα με φίλους παρουσίασε το νέο δίσκο του

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ cover

Στο Romeo Club στο Ελληνικό έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» από την Cobalt Music και τον πιο ταλαντούχο δημιουργό των επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη! Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιδιοκτήτρια της Cobalt Music,  Άννα-Μαρία Αντίππα να προλογίζει τον αγαπημένο τραγουδοποιό, ο οποίος στη συνέχεια ερμήνευσε ένα-ένα τα τραγούδια του άλμπουμ, διηγούμενος παράλληλα τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από το καθένα, μπροστά σε ένα εγκάρδιο κοινό από συναδέλφους τραγουδιστές, στενούς συνεργάτες, αλλά και πλήθος ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού Δρόμος FM89.8, ο οποίος ήταν χορηγός επικοινωνίας.

12

Ανάμεσα στο κοινό ξεχώρισαν οι καλλιτέχνες και φίλοι του δημιουργού: Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαλού, Νίκος Βουρλιώτης, Σταν, Μελίνα Μακρή, Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ηλίας Μπόγδανος των INCO.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ»:

https://www.youtube.com/watch?v=VJy1CBHUrZE&list=PLVSO1tpFIo7xYf3DykxRiXxRoDi7-CiCz 

Τα έντεκα τραγούδια που έχει γράψει ο μοναδικός τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης για το άλμπουμ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ», απογειώνουν η ποίηση της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη & η πρωτότυπη μουσική ατμόσφαιρα του παραγωγού Χρήστου Σούμκα, μόνιμων συνεργατών του, που αλλάζουν και εξελίσσονται μαζί του για να μας δώσουν κάθε φορά ένα λαμπερό μουσικό διαμάντι.

Την επιτυχία του καινούργιου δίσκου προδιέγραψαν τα δύο πρώτα single, οι τεράστιες επιτυχίες «Φταίει» και «Επιλογή», και τώρα συνεχίζεται με το νέο single «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα».

1

Γιώργος Μαζωνάκης, Άννα-Μαρία Αντίππα, Γιώργος Σαμπάνης

2
Νίκος NiVo Βουρλιώτης, Μαλού, Γιώργος Σαμπάνης, Σταν, Μελίνα Μακρή

3
Νατάσα Θεοδωρίδου

4
Μαλού

5
Νίκος NiVo Βουρλιώτης, Όλγα Καρπαθάκη

6
Σταν

7
Μελίνα Μακρή

8
Ελευθερία Ελευθερίου

9
Γιώργος Σαμπάνης, Άννα-Μαρία Αντίππα

10
Γιώργος Σαμπάνης, Ηλίας Μπόγδανος (INCO)

11
Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος NiVo Βουρλιώτης

13
Μάριος Παπαδάτος, Γιώργος Σαμπάνης, Ελεάνα Βραχάλη, Χρήστος Σούμκα

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *