“Γόβα Παρθένα” με guests stars στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ 2

Η ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων του Δημήτρη Πιπερίδη Γόβα Παρθένα παρουσιάζεται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 9:30μ.μ. στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών  «Μάνος Κατράκης» με Guest Star τον Δημήτρη Σταρόβα, Guest Singer τον Μπάμπη Ιορδανίδη (Jordani) και την Βούλα Πατουλίδου σε ρόλο-έκπληξη!

ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ 1

Ένας super lux οίκος ευεξίας, μια δαιμόνια παρθένα (Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα αποθεματικά της επιχείρησης με τον «πουλιά στον αέρα πιάνει» διευθυντή κ. MISEL (Βαγγέλης Ηλιάδης) ο οποίος μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαϊδου) και τη σαγηνευτική εργαζόμενη silvi (Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύσουν τον γιο της παρθένας τον Ζορμπά του έρωτα τον Χάμπο (Τάκης Βαμβακίδης) και βεβαίως δεν φτάνουν ούτε οι δύο αστυνομικοί καρπούζας (Κοσμάς Καρυπίδης) και πεπόνιας (Κωνσταντίνος Αλεξανδρής) και ο μεγαλοδικηγόρος (Γιάννης Ξενιτόπουλος) για να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας …ακολασίας !
Τυφώνας γέλιου! Καταιγίδα εμψύχωσης!
ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ 5

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΠΕΡΙΔΗ
‘’ΓόΒΑ ΠΑΡΘέΝΑ ‘’
ΜΟΥΣΙΚΗ… Μπάμπης Κεμανετζίδης
Μουσικά εφέ σύμπραξη μουσική
el christo kemanetzidis
ΣΚΗΝΙΚΑ –ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ..Γιώργος Λεπίδας
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ …Ζωή Μπαλιάκα
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ …Μαρία Βαρσαμά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς …Αργύρης Εσκιτζής
ΦΩΣ – ΗΧΟΣ…Γιάννης Καπράρας
ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ…Τάκης Βαμβακίδης

Mε τους Αλέξη Παρχαρίδη, Βαγγέλη Ηλιάδη, Τάκη Βαμβακίδη, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου, Γιάννη Ξενιτόπουλο!

 ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ 3

Προπώληση από 8€

Goldmall.gr

https://www.goldmall.gr/govaparthenaanoixtotheatrosykewnmanoskatrakis-7866

 ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ _ TICKET DELIVERY

Ticket delivery με ένα τηλεφώνημα στο 6986 926 317 και 2310786 523

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *