Εορταστική βραδιά για τη νέα συλλογή “Antonia Karra Pleiades Collection”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 10 Ιανουαρίου 2019

1 Η Θάλεια Εξάρχου του καταστήματος bejewel με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά & τη Νίκη Ανδρεάδη

Η  Θάλεια Εξάρχου και η Αντωνία Καρρά -στη φωτό με την Νίκη Ανδρεάδη- υποδέχτηκαν σε ένα λαμπερό Pre-Christmas jewelry Show, στο bejewel by Thalia Exarchou στη Θεσσαλονίκη, όλες τις φίλες τους και όχι μόνο. Η αφορμή για το Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα ήταν η κυκλοφορία της συλλογής Antonia Karra Pleiades Collection. Οι εκλεκτοί φίλοι που παρευρέθηκαν απόλαυσαν μία εορταστική βραδιά με μότο «A sparkling evening among the stars» και είδαν για πρώτη φορά τις νέες δημιουργίες της Αντωνίας Καρρά αφήνοντας τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η φετινή collection της Antonia Karra Pleiades, έχει λάμψη και άρωμα ελληνικής μυθολογίας. Οι Πλειάδες, εφτά αδελφές και ακόλουθοι της θεάς Άρτεμης, είχαν συνδέσει το όνομά τους με την αλλαγή των εποχών. Ειδικά η Αλκυόνη -και η σχέση της με τον Ποσειδώνα- ήταν η αφετηρία για το “δέσιμο” του μύθου, του υγρού στοιχείου και του ομώνυμου ουράνιου σχηματισμού στον αστερισμό του Ταύρου. Αυτό το “δέσιμο” και ο μοναδικός του χαρακτήρας είναι και ο άξονας που δίνει ταυτότητα στο σύνολο της συλλογής.

2 O Αλέξης Μαλυέγκα του bejewel by Thalia Exarchou με την Ελένη Ζαχαρή

O Αλέξης Μαλυέγκα του bejewel by Thalia Exarchou με την Ελένη Ζαχαρή

4 Θάλεια Εξάρχου, Αλεξία Πάνου

Θάλεια Εξάρχου, Αλεξία Πάνου

5 Μιρέλα Μακιού

Μιρέλα Μακιού

6 Αντωνία Καρρά, Μάχη Δάπη

Αντωνία Καρρά, Μάχη Δάπη

9 Μαρία Καρρά, Αντωνία Καρρά, Χρύσα Κονιόρδου

Μαρία Καρρά, Αντωνία Καρρά, Χρύσα Κονιόρδου

10 Τζέλη Καλτσίδη, Ηρώ Τζελέπογλου

Τζέλη Καλτσίδη, Ηρώ Τζελέπογλου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *