Η Ελένη Μενεγάκη στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 23 Δεκεμβρίου 2019

 

2 Η Ελένη Μενεγάκη με την ιδιοκτήτρια της ACCESS FASHION Κατερίνα Κίτσου

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση εγκαινίων με special guest την Eλένη Μενεγάκη, η Access Fashion υποδέχτηκε το κοινό της στο νέο της κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Σε ένα μοναδικό χώρο τριών ορόφων  ο οποίος ξεχωρίζει για την αισθητική και το design του, οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για όλες τις τάσεις της γυναικείας μόδας και ανακαλύψαν  μια νέα εμπειρία αγορών που μετουσιώνει σε πράξη τις ανάγκες και τα όνειρα κάθε γυναίκας!

*η εταιρία Access Fashion προσέφερε για 3 ημέρες το 10% των εισπράξεων του νέου καταστήματος στον οργανισμό ΑΕΛΙΑ.

9 Η Χριστίνα Τζελέπογλου, ο Δήμαρχος Θεσ-νίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η Κατερίνα Κίτσου & Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος της ACCESS FASHION

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου , η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Μαρία Ηλιάκη,  η Τασούλα Κελεσίδου και πολλές φίλες και φίλοι της Access Fashion.

5 Ο Γιάννης Σερβετάς με την ιδιοκτήτρια της ACCESS FASHION Κατερίνα Κίτσου

Ο Γιάννης Σερβετάς με την ιδιοκτήτρια της ACCESS FASHION Κατερίνα Κίτσου

7 Τασούλα Κελεσίδου, Ελένη Μενεγάκη

Τασούλα Κελεσίδου, Ελένη Μενεγάκη

3 Μαρία Ηλιάκη, Ελένη Μενεγάκη, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος

Μαρία Ηλιάκη, Ελένη Μενεγάκη, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος

6 Βίκη Χατζηβασιλείου, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος

Βίκη Χατζηβασιλείου, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *