Η Jade Jagger στη Μύκονο για την παρουσίαση των κοσμημάτων της

Από την/τον Christina Politi | 20 Ιουλίου 2019

3

Η    Jade Jagger ήρθε στη Μύκονο και παρουσίασε τη συλλογή κοσμημάτων της στο σκάφος του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου στην Ψαρρού. Η κόρη του θρύλου των Rolling Stones, του Mick Jagger, σχεδιάζει κοσμήματα για πάνω από 20 χρόνια. Είναι γνωστή στον χώρο για τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες, έχοντας κάνει συνεργασίες με μεγάλα brands αλλά και με τον οίκο Garrard, έναν από τους πιο εμβληματικούς οίκους κοσμημάτων. Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων ξεκίνησε να εμπνέεται τα κοσμήματά της από έργα τέχνης, ενώ αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο συνδυασμός τους με στοιχεία από τη γεωμετρία και την αρχιτεκτονική.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση ήταν η Calliope και ο Χρήστος Καρβούνης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, ο Λάκης Γαβαλάς και ο εικοσάχρονος Lucas Jagger, αδελφός της Jade, μαζί με την μητέρα του, την Βραζιλιάνα σούπερ σταρ Luciana Gimenez

9

Jade Jagger, Luciana Gimenez

0

Lucas Jagger, Jade Jagger 

1

Λάκης Γαβαλάς, Jade Jagger, Μαρίνα Βερνίκου

4

Σάκης Τανιμανίδης, Χρήστος Καρβούνης

2

Χρήστος Καρβούνης, Calliope, Χριστίνα Μπόμπα

 

 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *