Μια βραδιά για τον Νίκο Κούρκουλο: αποσπάσματα από το φιλμ (βίντεο)

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Ιανουαρίου 2017

000000

Το Εθνικό Θέατρο, διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά τιμής κι αγάπης για τον Νίκο Κούρκουλο,  διευθυντή και αναμορφωτή του θεάτρου, με αφορμή τα δέκα χρόνια απουσίας του. Φίλοι, συνάδελφοι, οικογένεια και εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου, συγκεντρώθηκαν στην  Κεντρική Σκηνή του κτιρίου Τσίλερ και παρακολούθησαν ένα φιλμ που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Ζώης με στιγμές-σταθμούς στη ζωή και την καριέρα του Νίκου Κούρκουλου.

Δείτε στο βιντεάκι παρακάτω αποσπάσματα από το φιλμ. Μιλούν: Λυδία Κονιόρδου, Κάτια Δανδουλάκη, Σωτήρης Χατζάκης, ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *