Μουσική συνάντηση κορυφής στο “Περιβόλι του Ουρανού”: πήγαμε στην πρόβα

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Νοεμβρίου 2016

1

Καιρός για τραγούδι. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου απόψε, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, έχουν πρεμιέρα στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα. Μια συνάντηση κορυφής, σε ένα μαγαζί, σήμα κατατεθέν για τη νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση.

6

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους, το Cosmopoliti βρέθηκε στις πρόβες και είδαμε μια μικρή εικόνα από το τι θα ακολουθήσει. Η χημεία τους φωνητικά, η θετική αύρα του μαγαζιού και των καλλιτεχνών, το πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες τους, όλα βάζουν το Περιβόλι του ουρανού φέτος, στις πρώτες επιλογές για καλό λαϊκό τραγούδι και αυθεντική διασκέδαση.

4

Ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η διαχρονική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο μοναδικός Στέλιος Διονυσίου και η αισθαντική Ραλλία Χρηστίδου σε μια συνάντηση κορυφής, σε ένα μαγαζί, σήμα κατατεθέν για τη νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση.

3

Όλοι τους, στο Περιβόλι του Ουρανού, σε μια μουσική συνάντηση κορυφής, πανέτοιμοι για τη φετινή τους σύμπραξη επί σκηνής. Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

7

Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε αφοπλίζει με τη φωνή της και με την ευγένεια της.

2

Στέλιος Διονυσίου, φωνάρα κι αδυναμία!

00

Αχ Ραλλία… εγώ για σένα…

78

Δείτε το βίντεο από την πρόβα κι ακούστε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη:

0000

 

78 11 9
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *