Νικολέττα Βλαβιανού: “η ζωή είναι ωραία…Keep walking…”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 4 Μαΐου 2016

 

FAXISE

Η Νικολέττα Βλαβιανού έχει μια μοναδικότητα που δεν την βρίσκεις εύκολα σε συναδέλφους της. ΄Έχει το ταμπεραμέντο εκείνο των παλιών θεατρίνων και την ικανότητα , χάρις στο πληθωρικό ταλέντο της, να περνά με ευκολία από κωμικούς σε δραματικούς ρόλους και μας το έχει αποδείξει περίτρανα. Είναι μια λαμπερή κάρακτερ, γιατί χρησιμοποιεί τα εκφραστικά μέσα που διαθέτει και δεν αφήνεται σε ευκολίες, φανφαρονισμούς και ανούσια κωμικά τερτίπια. Και προ πάντων δεν έχει μανιέρα. Αν θέλετε να γελάσετε και να διασκεδάσετε περνώντας δυο ώρες ευχάριστα, πηγαίνετε να την δείτε στο Ράδιο Σίτυ στην ξεκαρδιστική κωμωδία « Γαμπροί για πούλημα» των Ρέππα- Παπαθανασίου και θα την απολαύσετε με την καρδιά σας!

00000000

Πεθύμησες να παίξεις κάποιο δραματικό ρόλο;
Με ξέρεις καλά …δεν κάθομαι ήσυχη… Πέρυσι ανεβάσαμε την ”Φαχισέ Τσίκα” του Θωμά Κοροβίνη. Εφέτος, εκτός από τους ”Γαμπρούς για πούλημα”, φτιάξαμε μια ιδιαίτερη παράσταση με τον Αλέξανδρο Κοέν το νέο έργο του Nicky Silver ”Οικογένεια λιονταριών”.
Παρόλο που τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά αυτόν τον καιρό, εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα;
Όπως όλοι. έτσι και εμείς γενικώς.”Σε δουλειά να βρισκόμαστε…”

G150916_230r2cr2

Γιατί οι «Γαμπροί για πούλημα» των Ρέππα- Παπαθανασίου σημειώνουν τόσο μεγάλη επιτυχία;
Επειδή είναι μια καλογραμμένη κοινωνικο-πολιτική φάρσα και γιατί ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να ξεχαστεί και να χαλαρώσει από αυτό το κύμα παράνοιας που δεν μας αφήνει σε ησυχία. Αλλά νομίζω κυρίως γιατί ακουμπά στο ένστικτο επιβίωσης του Έλληνα που είναι το γέλιο, δηλαδή η ικανότητα του να αναγνωρίζει ” το εφήμερο” της δυσκολίας.

Αν σε ρωτούσα να μου πεις ποια είναι η Νικολέττα Βλαβιανού, τι θα μου έλεγες;
Μια γυναίκα που πορεύεται σε ένα δύσκολο αλλά γοητευτικό εργασιακό χώρο με τις δικές της δυνάμεις , που πιστεύει ότι η ζωή είναι ωραία, που αγαπάει το φως, τη θάλασσα, που λατρεύει τα ταξίδια και που είχε την εξαιρετική τύχη να γνωρίσει τη μητρότητα…

νβ1-1024x864
Τόσα χρόνια πώς τα βγάζεις πέρα μόνη σου με ένα παιδί;
Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα οι γυναίκες και οι μονογονεϊκές οικογένειες είμαστε μάλλον είδος ”ανεπιθύμητο”

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;
Συνεχίζω να ΄’προχωρώ.”.. Keep walking…!!!

03-1

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *