Όλα για την Αιγοκερίνα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον Κώστα Λεφάκη | 10 Ιανουαρίου 2019

ece7be46e925d7d84add21ef24d4b8e6

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΥΠΑ ΤΟ ΒΡΑΧΟ

Η κυρία Αιγόκερως αποκτά πολλές αντιζήλους αλλά προκαλεί και πολλές φήμες να κυκλοφορούν γι’ αυτήν. Τη λένε σκληρή, αυστηρή, φιλόδοξη, καθόλου επιρρεπή στο αστείο, αμείλικτη στους αντιπάλους της.

Της προσάπτουν, όχι χωρίς κακία, ότι ντύνεται σαν γεροντοκόρη, ότι δεν λέει εύκολα καλές κουβέντες και ότι είναι η λιγότερη σαγηνευτική.
Εκείνη, βέβαια, δεν κάνει τίποτα απολύτως για να αντιπαρατεθεί στις κακίες. Δεν κουνάει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι. Απλώς κάθεται κι ακούει αλλά με ένα ύφος που υπονοεί: «Καλά, θα τα ξαναπούμε και θα δούμε ποιος τελικά έχει δίκιο ή ποιος θα’ ναι ο κερδισμένος».

Πράγμα που θα συμβεί οπωσδήποτε, έστω και μετά από πενήντα ή εξήντα χρόνια. Η Αιγόκερως δεν βιάζεται ποτέ. Γι’ αυτήν μετράει το πού κι όχι το πότε θα φτάσει. Και στο πού φτάνει πάντα. Με κατσικίσιο πείσμα, σαν τον αρσενικό ομόλογό της, θα σκαρφαλώσει ως την κορυφή του βουνού, έστω κι αν χρειαστεί μια ολόκληρη ζωή για να το καταφέρει. Είτε για καριέρα πρόκειται είτε για έρωτα, η επιμονή είναι πάντα το πιστεύω της.

Η Αιγόκερως, πέρα από αυτά που λένε οι άλλοι, είναι ανεξάρτητη και περήφανη. Δύσκολα θα τρέξει πίσω σας, αν δεν είναι βέβαιη για τα αισθήματά σας, την ολοκληρωτική σας παράδοση σ’ αυτήν και την οικονομική σας ευμάρεια. Και τα τρία αυτά στοιχεία είναι το ίδιο σημαντικά και απαραίτητο να συνυπάρχουν. Εκτός αν το να σας κατακτήσει γίνει ζήτημα αρχής: σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχετε παρά να παραδοθείτε αμαχητί. Θα είναι ασυγχώρητη επιπολαιότητα να αναζητήσετε τρόπο διαφυγής. Ό,τι και να κάνετε, θα τα καταφέρει. Θα’ ρθει η στιγμή που θα βρεθείτε πλάι της χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε, με τη βέρα στο δάχτυλο, ίσως ετοιμοθάνατος, αφού θα έχετε περάσει τα πενήντα τελευταία χρόνια αποκρούοντας τον έρωτά της. Η Αιγόκερως είναι σαν το νερό: ικανή να τρυπήσει βράχια!

marlenedietrich

ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

Αν δώσετε τελικά στην Αιγόκερω, που βρέθηκε στο δρόμο σας, τη βεβαιότητα ότι τη βλέπετε με σοβαρότητα και κερδίσετε κάπως την εμπιστοσύνη της, θα έρθει η στιγμή να απολαύσετε το θαυμάσιο καρπό του έρωτά της. Στο κρεβάτι σας περιμένουν εκπλήξεις. Θα ανακαλύψετε ότι η γυναίκα αυτή είναι σεξουαλικά ιδιαίτερα εύφλεκτη  και μάλιστα ταχείας καύσεως. Ένα τυχαίο χάδι, που σε καμιά άλλη κυρία δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερη αίσθηση, σ’ εκείνη πυροδοτεί ηφαιστειακές εκρήξεις.

Η δεύτερη έκπληξή σας θα είναι ότι εκείνη δεν θα διστάσει να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Είναι σαν να λέμε ότι εσείς θα κάνετε την πρώτη προσέγγιση κι εκείνη τη συνέχεια. Και τη συνέχεια της συνέχειας.

Κάθε φορά που θα της ανάβετε το «σπίρτο», θα σας επιτίθεται χωρίς προκαταρκτικά. Από σας δεν θέλει ερωτικές εκλεπτύνσεις και ειδικά εφέ, θέλει μόνον έναν δυνατό, ανεξάντλητο ανδρισμό. Φροντίστε να αντέξετε ή λάβετε από πριν τα δέοντα μέτρα! Αν δεν τα καταφέρνετε, καλύτερα δηλώστε το εξαρχής και παρατήστε τα, παρά να καταφύγετε σε ακροβατικές στάσεις και εκκεντρικές θέσεις. Τουλάχιστον θα εκτιμηθεί αξιοπρεπώς η ειλικρίνειά σας.

Η Αιγόκερως είναι ενστικτώδες πλάσμα. Μην εκπλαγείτε αν στη διάρκεια της ερωτικής συνάντησης ουρλιάζει και δαγκώνει. Μην ξεχνάτε ότι το ζώδιό της είναι ένα δυνατό και ερωτικό τετράποδο. Φροντίστε, λοιπόν, να μένετε σε σπίτι με χοντρούς τοίχους και να έχετε έτοιμο ένα φίμωτρο για την κρίσιμη στιγμή – έστω κι αν αυτό δεν θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους επικίνδυνους κραδασμούς του κρεβατιού. Τέλος, για να μη φτάσετε απροετοίμαστος στη συνάντηση, να ξέρετε ότι η κυρία Αιγόκερως δεν περιφρονεί το σαδισμό και το μόνο ερωτικό προκαταρκτικό που της αρέσει είναι ένα χτύπημα στα οπίσθια. Να το δίνει, όχι να το δέχεται!

dvf

Η ΣΦΙΓΓΑ

Το να συμβιώσετε με μια γυναίκα Αιγόκερω δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να σεβαστείτε τις απαιτήσεις της, οι οποίες σε τελευταία ανάλυση δεν είναι και πολλές. Βασικά στοιχεία που θέλει από σας είναι να την αγαπάτε, να την επιθυμείτε ερωτικά, να της παρέχετε ασφάλεια και να τη σέβεστε. Εκτός από ισόβια πίστη, πρέπει να της εγγυηθείτε προστασία και αρκετή δόση υλικής άνεσης.
Επίσης απαιτείται να είστε διακριτικός μαζί της. Αν ανήκετε στους νευρικούς τύπους που τους καταδιώκει ανασφάλεια ή περιέργεια και θέλετε πάντα να ξέρετε το γιατί και το πώς, δεν σας εγγυώμαι ότι η συνταγή μαζί της θα πετύχει.

Σε ανταπόδοση της τυφλής σας αφοσίωσης, δεν θα σας αφήσει ποτέ να τη γνωρίσετε σε βάθος.
Κάτι επίσης που θα σας κάνει τρελούς, αλλά όχι από χαρά, είναι η ικανότητά της να εναλλάσσει παθητικά ξεσπάσματα με ψυχρολουσίες: σήμερα σας λατρεύει, αύριο σας αγνοεί, χτες φλεγόταν για σας, σήμερα απαιτεί να γίνετε χαλί στα πόδια της.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας της, το ταμπεραμέντο της. Μην το ψάχνετε, δεν θα ανακαλύψετε ποτέ αν είναι κόλπο ή αλήθεια. Δεχτείτε αυτό που είναι στο σύνολό της.

Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν θα την κρατήσετε περιορισμένη. Η κυρία Αιγόκερως έχει παλέψει στη ζωή της. Τίποτα δεν της δόθηκε εύκολα. Έχει κερδίσει με νύχια και με δόντια την ανεξαρτησία της και, φυσικά, δεν είναι διατεθειμένη να την παραχωρήσει στον πρώτο τυχόντα, ακόμη κι αν αυτός είστε σείς.

Παντρεμένη ή εργένισσα, με ή χωρίς σύντροφο, θα διατηρήσει την ελευθερία της και θα βγαίνει με όποιον θέλει.

Ευτυχώς θα διατηρήσει και τη δουλειά της, πράγμα που αποτελεί την πιο ευχάριστη προοπτική στην όλη εικόνα. Προσοχή, όμως: δεν πρέπει ποτέ να σας τσακώσει απιστούντα. Πρώτα θα σα το ανταποδώσει, και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση. Έπειτα θα αποχωρήσει,   μαζί με το συνήθως ενδιαφέροντα μισθό της. Για να κρατήσετε και αυτή και το μισθό της, δεν υπάρχει παρά μόνο ένας τρόπος: να συνθηκολογήσετε σε όλα τα μέτωπα.

600full

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ «ΑΝΤΙΟ»

Από πρακτική πλευρά είναι αδύνατον, εκτός αν το θέλει εκείνη. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα έχετε και πολλά να κάνετε: η Αιγόκερώς σας θα σας γυρίσει την πλάτη με αξιοπρέπεια, θα κατευθυνθεί στην πόρτα, χωρίς να πει ούτε ένα «λοιπόν…». Η έξοδός της από τη σκηνή μπορεί να βοηθηθεί εκ μέρους σας με μια μικρή σπρωξιά: χρησιμοποιήστε το όπλο της ειρωνείας και της κριτικής, αναστατώνοντας τα άψογα οργανωμένα της σχέδια και την έμφυτη μεθοδικότητά της.

Ωστόσο αν η Αιγόκερως έχει αποφασίσει να μείνει, δεν θα καταφέρετε να την ξεφορτωθείτε ούτε με τα δραστικότερα συστήματα, δεδομένου ότι είναι αρκετά στωική, ώστε να ξεπεράσει τη χειροβομβίδα κάτω από το κρεβάτι, το παγιδευμένο με βόμβα αυτοκίνητο και οποιαδήποτε άλλη απόπειρα κατά του προσώπου της και των αγαθών της. Θα το κάνει από πείσμα. Η Αιγόκερως είναι ζώον εκδικητικόν και μην ξεχνάτε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. Γι’ αυτό δεν βιάζεται: έχει όλη τη ζωή μπροστά της για να σας κάνει να της το πληρώσετε.

Τέλος, μην ξεχνάτε προπαντός κάτι: η δική της ζωή έχει ασυνήθιστα μεγάλη διάρκεια! Τι λέτε, λοιπόν, μπορείτε να αναμετρηθείτε σ’ αυτό που δεν μπορείτε να προβλέψετε; Εννοώ το μήκος και την εξέλιξη της δικής σας ζωής!

famous-capricorns-kate-middleton-48466_w650sade-375x500 picture-163 michelle-obama-fhi1 mary-j-blige-stronger1 d374d33a923d9eb13bc424f94dce8616 imag_celeb-Carla_Bruni_2565 Annie-Lennox-annie-lennox-30368049-500-544 d8a3f9fb8fc7c834e04a3bd8b6509e20 imagesπηγή http://www.lefakis-universe.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *