Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε στο εστιατόριο ILiOS τα γενέθλια της αδερφής του Βάσως

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 28 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΩ ΜΑΖΩΝΑΚΗ

Στο εστιατόριο ILiOS, στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας, βρέθηκε τη βράδυ της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου, Ο Γιώργος Μαζωνάκης για να γιορτάσει τα γενέθλια της αδερφής του, της Βάσως Μαζωνάκη.

;5

Την έκπληξη οργάνωσε ο Γιώργος μαζί με τον σύντροφό της pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη που ετοίμασε και την τούρτα, με την  Μιμή Ντενίση και την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και με τον, εκ των ιδιοκτητών του ILiOS, Χρύσανθο Πανά. Όλη η παρέα πέρασε ένα πολύ όμορφο βράδυ στον υπέροχης αισθητικής χώρο δοκιμάζοντας τα καταπληκτικά ελληνικά πιάτα του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου.

;2

Το νέο ILiOS έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού έχει ανοίξει μόλις από το Νοέμβριο, να γίνει σημείο συνάντησης καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων που αγαπούν το καλό φαγητό, ενώ έχει επιλεχθεί από τους αναγνώστες της Athens Voice ως το καλύτερο εστιατόριο της πόλης.

;1

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *