Μιμή Ντενίση: Νέα διάκριση ως “Ύπατη Πρόεδρος & Πρέσβειρα Οικουμενικού Ελληνισμού”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 24 Ιουνίου 2019

2

Μια ακόμα διάκριση έρχεται να επικυρώσει την αξία της, τόσο σε προσωπικό αλλά κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Μετά τη Γαλλία που της έδωσε τον υψηλότερο τίτλο και τον Ο.Η.Ε. που την κάλεσε και της έκανε τη μεγάλη τιμή να μιλήσει για το ρόλο της γυναίκας σε εποχές προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης (κι όλα αυτά χωρίς να έχει πίσω της καμία κομματική στήριξη) η Μιμή Ντενίση απόψε ανακηρύσσεται από την Κύπρο, σε Ύπατη Πρόεδρο & Πρέσβειρα Οικουμενικού Ελληνισμού. Ο τίτλος αυτός, δίνει τη δυνατότητα στην Μιμή Ντενίση να ταξιδεύει παντού και  να ασχολείται με τα θέματα όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00, στο  Μετόχι της Ιεράς Μονής Κύκκου, θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Επίσκοπός και φυσικά το Ίδρυμα Οικουμενικού Ελληνισμού.

11-11

Παρούσα δίπλα στην Μιμή, θα είναι και η Μαριτίνα, η οποία, αν και έφυγε από την Κύπρο για τις καλοκαιρινές διακοπές, ξαναγύρισε μαζί με την μητέρα της, αφού η αποψινή εκδήλωση συμπίπτει με τα γενέθλιά της. Έτσι, η Μαριτίνα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της αμέσως μετά την απονομή του τίτλου ως Πρέσβειρα του Οικουμενικού Ελληνισμού στην Μιμή.

 

Διπλές ευχές λοιπόν για την Μιμή Ντενίση και την Μαριτίνα απόψε στην Κύπρο!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *