Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακηρύχθηκε “Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ 2019-2021”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Ιουνίου 2019

259569

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η Πρόεδρος  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανακηρύσσοντάς τον «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2019-2021». Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ενημερώθηκε αναλυτικά για την μεγάλη προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και συναντήθηκε με μικρούς ασθενείς της Μονάδας οι οποίοι του προσέφεραν χειροποίητες δημιουργίες τους. Αμέσως μετά, σε μία σεμνή τελετή, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», γιατροί και νοσηλευτές, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2019-2021». «Με την παρουσία σου στην Ογκολογική μας Μονάδα δίνεις μεγάλη χαρά και ενθάρρυνση σε ολόκληρη την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ», στα παιδιά και τους γονείς τους, στα μέλη μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Και σε εμάς μεγάλο κουράγιο καθώς θέλησες να στρατευτείς στον αγώνα μας και να βοηθήσεις στο έργο μας. Ένα έργο το οποίο συμπληρώνει 30 χρόνια διαρκούς προσπάθειας, μεγάλων στόχων και οραμάτων, βημάτων μπροστά, που άλλαξαν τα δεδομένα της υγείας στη χώρα μας σε ένα τόσο δύσκολο και ευαίσθητο κομμάτι της. Και όλα αυτά, για να σωθούν τα παιδιά! Σε υποδεχόμαστε ως ένα σημαντικό σύμμαχο και φίλο του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα ως έναν ταλαντούχο Έλληνα καλλιτέχνη που σε κάθε μας κάλεσμα στάθηκε κοντά μας και συνέβαλε με την μαγική του φωνή και την ενέργειά του στους σκοπούς μας», είπε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Βαρδινογιάννη.

259571

Συγκινημένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε ότι αποτελεί για εκείνον μεγάλη τιμή η ανακήρυξή του σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου με όλες του τις δυνάμεις. «Είμαι μαζί σας σε αυτό τον αγώνα που κάνετε. Ελπίζω η μουσική και το τραγούδι να χαρίσουν ελπίδα σε όλα τα παιδιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα των μεγάλων υποστηρικτών της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» («Artist for Hope») είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

259570

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Μιχάλης Χατζηγιάννης με μέλη των ΔΣ των Συλλόγων “ΕΛΠΙΔΑ” και “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

259573

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλης Παπασάββας

259572

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/06/05 στις 13:41

    Άξιος σκοπός! Μπράβο!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *