Παύλος Γερουλάνος: Αθήνα είσαι Eσύ!

Από την/τον Christina Politi | 27 Μαρτίου 2019

mail

Κατά τη διάρκεια της 4ης Συνάντησης Αθηναίων, που πραγματοποιήθηκε στο Ρομάντσο, στην Ομόνοια, ο Παύλος Γερουλάνος μέσα από ένα χαρακτηριστικό βίντεο μοιράστηκε με το κοινό το μήνυμα και το σκεπτικό που οδήγησε στο όνομα της παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ”, καθώς και τους στόχους της ομάδας του για μια Αθήνα Ζωντανή, Δίκαιη, Λειτουργική, Δημιουργική και Συμμετοχική.

Μέσα από το βίντεο με τίτλο «Αθήνα είσαι εσύ», ο Παύλος Γερουλάνος αποκάλυψε τη ματιά και την προσέγγισή του για την αλλαγή που επιδιώκει να φέρει στην Αθήνα, όχι μόνος του, αλλά μαζί με κάθε Αθηναίο που νοιάζεται για την πόλη.


«Αθήνα Είσαι Εσύ» το όνομα της παράταξης, με μήνυμα «Δίνουμε Πνοή σε κάθε γειτονιά». Γιατί, όπως εξήγησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «Εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά».

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέπτυξε, επίσης, αναλυτικά, τους στόχους της παράταξής του για μια Αθήνα Ζωντανή, με φροντισμένες και ασφαλείς γειτονιές, Δίκαιη, που δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο και καμία γειτονιά πίσω, Λειτουργική, που βάζει πρώτα τον κάτοικο, την οικογένεια και τις ανάγκες των μεγαλύτερων, Δημιουργική, που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, Συμμετοχική, όπου κάθε δημότης έχει λόγο.

Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι τώρα περισσότερες από 50 δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας και 4 Συναντήσεις Αθηναίων στον Νέο Κόσμο, τον Κολωνό, τους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια, ο Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει τον διάλογο με όλους τους πολίτες, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα.

Επόμενο ραντεβού απόψε,  Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 6:30 μμ στην Κυψέλη, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος και Πατησίων.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *