Ποιοι χειροκρότησαν τις “Νεφέλες” στο Βεάκειο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Αυγούστου 2019

8

Μετά το θρίαμβο της Επιδαύρου, η αριστοτεχνική κωμωδία “Νεφέλες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Γιάννη Αστερή παρουσιάστηκε στο θέατρο Βεάκειο στον Πειραιά. Εκεί, πολλοί συνάδελφοι του θιάσου, παρακολούθησαν την παράσταση και έδωσαν συγχαρητήρια στους συντελεστές. Ανάμεσά του ήταν ο Νίκος Κουρής, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Νίκη Παλληκαράκη.

1

Θοδωρής Αθερίδης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Σμαράγδα Καρύδη, Χρήστος Λούλης

7

Νίκος Κουρής, Θεοδώρα Τζήμου

5

Γιώργος Γάλλος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Nίκη Παλληκαράκη

3

Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Σμαράγδα Καρύδη

6

Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Κουρής

4

Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Γάλλος, Σμαράγδα Καρύδη

9
Ο Δημήτρης Καραντζάς καταπιάνεται για πρώτη φορά με το αριστοφανικό έργο και με τη σύμπραξη πολύ σημαντικών ηθοποιών (Γιώργος Γάλλος, Νίκος Καραθάνος, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θεοδώρα Τζήμου, Αινείας Τσαμάτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Πάνος Παπαδόπουλος, Γιάννης Κλίνης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη,Έμιλυ Κολιανδρή, Ελίνα Ρίζου) χρίζει πρωταγωνίστριες της παράστασης τις ίδιες τις Νεφέλες, που έρχονται να κηρύξουν την αμφισβήτηση της παντοδυναμίας της λογικής και την επιστροφή σε μια χαμένη πνευματικότητα.

Εντυπώσεις & φωτογραφίες από τις “Νεφέλες” στην Επίδαυρο

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *