Ρετρό Βeauty & Diet

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Οκτωβρίου 2015

κορομηλα

Έντυπες διαφήμίσεις από το παρελθόν, για ομορφιά και αδυνάτισμα. Η Ρούλα Κορομηλά το 1999, μας περίμενε για μοναδικό αδυνάτισμα, δωρεάν πρόγραμμα και πολλά δώρα.

ανουσακη

Η Ελένη Ανουσάκη μετά τη μεγάλη επιτυχία του σίριαλ Η Κυρία Ντορεμί, μας δίνει τη λύση αν το πρόβλημά μας είναι το πάχος, σε συλλεκτική διαφήμιση με την ιδιόχειρη υπογραφή της.

1989 001

Η Κατερίνα Γιουλάκη στα Λιονταράκια του κυρ Ηλία, το 1985, ήταν 102 κιλά.  4 χρόνια μετά, είχε χάσει 51 κιλά και μας περίμενε στο ινστιτούτο αδυνατίσματος, για να μας βοηθήσει να αδυνατίσουμε. Επίσης, ιδιόχειρη υπογραφή.

παπαμιχαηλ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ξαναβρήκε τον αληθινό του εαυτό, όταν έχασε 40 κιλά, για λόγους υγείας.  Όλα αυτά, λίγο πριν τα ΄90ς.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *