Το Kinder+SPORT δίπλα στους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Απριλίου 2019

K+S_Sprios_Louis_Run_2019_06

Το Kinder+SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, για άλλη μία χρονιά δήλωσε δυναμικό παρόν ως χορηγός στους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης», οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου, την Κυριακή 14 Απριλίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του Olympians Run International. Διαχρονική δέσμευση του προγράμματος παραμένει το να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού μυώντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα συνοδεύει σε βάθος χρόνου στην πορεία της ζωής τους. Έτσι, ως Χορηγός των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», το Kinder +Sport προέτρεψε τα παιδιά να βάλουν – πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση – την κίνηση και την άθληση στην καθημερινότητά τους.

K+S_Sprios_Louis_Run_2019_05

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στον αγώνα running και δυναμικού βάδην των 2,5 km. Μετά την ολοκλήρωσή της διαδρομής, τα παιδιά παρέλαβαν το καπέλο, το «Ημερολόγιο του μικρού αθλητή» και το manifesto του K+S που επικοινωνεί με δημιουργικό τρόπο τις αξίες του Προγράμματος. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μαζί με τα παιδιά ήταν ο πρεσβευτής του Kinder+SPORT, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία των Κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε και ενθάρρυνε τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, προωθώντας με την παρουσία του τις αξίες του αθλητισμού που ο ίδιος και το Πρόγραμμα πρεσβεύουν. Στο τέλος, μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί με τους μικρούς του φίλους, ενώ συνεχάρη μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη τους νικητές των διαδρομών.

K+S_Sprios_Louis_Run_2019_01

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,  Γιώργος Πατούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» στηρίζοντας με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή. Το γεγονός ότι βλέπουμε για η συναπτή χρονιά μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά να συμμετέχουν με τέτοιο ζήλο σε μια αθλητική διοργάνωση όπως αυτή – που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας – μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Μαζί, σε κάθε ηλικία, μοιραζόμαστε τη χαρά, την ευεξία και τη διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός».

K+S_Sprios_Louis_Run_2019_02

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Με το πρόγραμμα Kinder+SPORT, η Ferrero και φέτος, συνεχίζει την ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή της σε αθλητικές διοργανώσεις έχοντας ως σκοπό να προωθήσει την άθληση στη καθημερινή ζωή των παιδιών. Οι αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης» πέρα από μία εξαιρετική αφορμή για τα παιδιά να διασκεδάσουν, να ανακαλύψουν τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού μέσα από στιγμές γεμάτες κίνηση και δράση, έχει ως σκοπό να προωθήσει τον αθλητισμό στην καθημερινή ζωή των παιδιών, μυώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα ακολουθεί σε βάθος χρόνου . Από πλευράς μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Με κεντρικό μήνυμα του Προγράμματος το «Joy of Moving», στόχος είναι να παρακινήσουμε τους μικρούς αθλητές να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και τους προτρέπουμε να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν.

K+S_Sprios_Louis_Run_2019_03

Οι αξίες του Kinder+SPORT:

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *