Χρυσή βράβευση για την LG στα Tourism Awards 2019

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 28 Απριλίου 2019

lg_tourism_awards_2019_photo_1_0 

Οι ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού της LG μετρούν πολλαπλές διακρίσεις και επιτυχημένες εφαρμογές σε κορυφαίες ελληνικές τουριστικές μονάδες.

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) βραβεύτηκε με βραβείο GOLD στα Tourism Awards 2019 στην ενότητα της Τεχνολογίας για την προηγμένη συνδυαστική ξενοδοχειακή λύση κεντρικού κλιματισμού LG Multi V, τις μονάδες παραγωγής ζεστού νερού Hydrokit, και την αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc. Τα Tourism Awards 2019, ένας θεσμός που αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού στην Ελλάδα, διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και αναδείχτηκαν από την Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετείχαν γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένοι practitioners και φημισμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων.

lg_tourism_awards_2019_photo_2_0

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με την παρουσία πολλών στελεχών και προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού. Ανάμεσα σε επιχειρήσεις και φορείς του τουρισμού, αλλά και εταιρείες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών, η LG διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Costsaving technology για το σύστημα VRF επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V και παραγωγής ζεστού νερού Hydrokit, καθώς και την αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το GOLD βραβείο που λάβαμε. Αυτή η βράβευση, αποδεικνύει τις επιτυχημένες προσπάθειές μας να συμβάλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού κλάδου με προηγμένες συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις κεντρικού κλιματισμού και μονάδων παραγωγής ζεστού νερού. Ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών».

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *