Όταν η Μόδα αγκαλιάζει την Τέχνη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Ιουλίου 2019

NGFL ART 3

Η ζωή ενός νέου δημιουργού είναι αφιερωμένη στην τέχνη του. Μόνο εσύ γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις το ταλέντο σου, τις δημιουργίες σου, και την υλοποίηση της έμπνευσης σου, στο κοινό.

Πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και καταπόνησης καθώς  και η επιθυμία σου να αναδείξεις το ταλέντο σου, θα βρουν βήμα στο μοναδικό event για τα ελληνικά δεδομένα όπου η Mόδα αγκαλιάζει τη Τέχνη και προβάλλει αποκλειστικά τα νέα ταλέντα.

NGFL 7 art 2

Για να αρχίσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στο 7ο NGFL -New Generation Fashion Lines, που τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία σε fashion & jewels designers καθώς και σε νέους καλλιτέχνες γενικότερα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ένα event ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

NGFL ART 4

Σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Αθήνας , το παλαιό μεταξουργείο στο Βοτανικό, στον πολυχώρο Αθηναίς, στις 5 & 6 Οκτωβρίου έρχεται the talk of the town!

Εντυπωσιακά catwalks S/S2020 graduate’s fashion υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion expert Μιχάλη Πάντου.

Installations art από jewels and accessories designers με μια διαφορετική οπτική στην παρουσίαση της μόδας. Exhibition art με τίτλο “Memories” από νέους καλλιτέχνες υπό την επιμέλεια του Χρήστου Πετρίδη, συνθέτουν την εικόνα της πιο φρέσκιας και μοντέρνας διοργάνωσης για τους λάτρεις της μόδας και της τέχνης. Το event αυτή τη φορά θα υποστηρίξει το σοβαρό έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος.

NGFL ART 5

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους, δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ!

NGFL ART 1

5 & 6 Οκτωβρίου

Πολυχώρος Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα

Διοργάνωση: Stalexpo

Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/08/01 στις 10:59

    Η Αθηναϊδα είναι ένας πολύ όμορφος χώρος. Το θέατρο το ονόμασαν Ζωή Λάσκαρη νομίζω. Αλλά και οι αίθουσες και το μπαρ είναι πολύ ωραία.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *