Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
Oscar Wilde

20 °c
Athens
19 - Μαρ - 2024

Πετάει Πετάει: Πρεμιέρα για τρίτη σεζόν στο Χυτήριο

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
25
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

AH4A0676

Tρίτη σεζόν, τρίτη πρεμιέρα για τη σπαρταριστή κωμωδία «Πετάει Πετάει» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Χυτήριο με ανανεωμένο «crew». Η μετάφραση είναι της Βάσιας Παναγοπούλου σε διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη.

AH4A0746

Στην Ελληνική απόδοση της κλασικής φάρσας του Γάλλου Marc Camoletti «BOEING BOEING», που μετά το  West End και το Βroadway παρουσιάζεται και στην Ελλάδα,  ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης) ως σύγχρονος play boy  και πετυχημένος αρχιτέκτονας,   παίζει σε τριπλό ταμπλό το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Μπαχάρ (Σοφία Παυλίδου), την Αμερικανίδα Γκλόρια (Κόνι Μεταξά), και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Ρέα Τουτουντζή)  που οι πτήσεις τους τις φέρνουν καθημερινά, αλλά χώρια, στην ερωτική του φωλιά. Όλα ανατρέπονται όμως  τη μέρα που ο παιδικός φίλος του από την Κρήτη, ο σύντεκνος αλλά και ερωτίλος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που αναπάντεχα αλλάζει το πρόγραμμα πτήσεων των τριών αεροσυνοδών και ξαφνικά θα πρέπει να μείνουν στην ερωτική φωλιά την ίδια ημέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης… Τότε  η έμπιστη και πανέξυπνη οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Βάσια Τριφύλλη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές και απρόβλεπτες κωμικές ανατροπές με αποκορύφωμα το απογειωτικό και ανατρεπτικό……φινάλε!

AH4A0670

Στην πρεμιέρα, πολλοί αγαπημένοι φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση και έδωσαν συγχαρητήρια στους συντελεστές. Ανάμεσά τους ο Λευτέρης Πανταζής, η Μαρία Κορινθίου, η Ζώζα Μεταξά, ο Αλέξανδρος Σταύρου, η Αγγελική Δαλιάνης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Τέτα Καμπουρέλη, o Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

AH4A0720 AH4A0694 AH4A0866 AH4A0709 AH4A0714 AH4A0857 AH4A0701 AH4A0705 AH4A0673 AH4A0684 AH4A0655 AH4A0649

 

AH4A0760Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου

Διασκευή: Στέλιος Παπαδόπουλος & Γιώργος Βάλαρης

Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφυλογιάννης – Πάνος Πετρίδης

Κοστούμια: Αλέξης Φούκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία

AH4A0772

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:  (με αλφαβητική σειρά)

Σωτήρης Καλυβάτσης, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Παυλίδου, Κόνι Μεταξά, Ρέα Τουτουντζή. Φιλική συμμετοχή: Βάσια Τριφύλλη

AH4A0790

Παραγωγή: Χυτήριο Σημείο Πολιτισμού – Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς

http://www.chytirio.grhttps://www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe,

https://twitter.com/chytirio

«ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» στο facebook: https://www.facebook.com/Πετάει-Πετάει-η-πιο-φρέσκια-κωμωδία-που-σε-απογειώνει-166600000450690/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1

AH4A0725 AH4A0819 AH4A0847

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι" ...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

Σχόλια για αυτό το άρθρο

Κλείστε διακόπες με σκάφος απο την BednBlue.com και λάβετε έκπτωση χρησιμοποιώντας το κούπονι: cosmopoliti

BedNBlue