
Γάτες γέμισε η Αθήνα. Συγκεκριμένα, η σκηνή του Christmas Theater γέμισε από τις Cats του Andrew Lloyd Weber που επέστρεψαν στην Αθήνα. Το μυθικό, το πιο μοντέρνο κλασσικό μιούζικαλ, έκανε πρεμιέρα στο Christmas Theater και μάγεψε όλους τους θεατές που το είδαν. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν στο εξωτερικό, είναι ευκαιρία τώρα να το δουν στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.
Τo Cats βασίστηκε στο πανέξυπνο Old Possum’s Book of Practical Cats του T. S. Eliot, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα και μοντερνιστή ποιητή, που βραβεύτηκε με το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1948. Λέει την ιστορία μίας φυλής γατιών τη νύχτα που αποφασίζουν ποια από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή. Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης, το “Memory” έχει διασκευαστεί και ηχογραφηθεί από περισσότερες από 150 τραγουδίστριες.
Το “Cats” είναι απολαυστική παράσταση, θεαματική υπερπαραγωγή, διασκεδαστική, με άρτιους ηθοποιούς, που χορεύουν και τραγουδούν άψογα και αν έχετε και παιδιά, να τα πάρετε μαζί σας, θα το ευχαριστηθούν πολύ. Και στο φινάλε θα χειροκροτήσετε …νιαουρίζοντας, όπως κάναμε κι εμείς στην πρεμιέρα.

Bασίλης Νάτσιος, Dane Quixall (Resident Director του “Cats” και χορογράφος)

Στο καμαρίνι του Nathan Taylor
Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το μακιγιάζ για να γίνει… “γάτα”
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:














































Σχόλια για αυτό το άρθρο