Τα θεατρικά βραβεία κοινού All4fun γίνονται πλέον θεσμός. Και η βραδιά της απονομής το πιστοποίησε. Εξελίχθηκε σε μια γιορτή των ηθοποιών, των αναγνωστών του All4fun και του κόσμου που κατέκλυσε το Art Factory. Τα βραβεία διεκδίκησαν συνολικά 244 παραστάσεις, από την αρχή της θεατρικής σεζόν 2014-15 μέχρι την Κυριακή των Βαϊων. Μέσα σ’ αυτήν τη συναρπαστική χρονιά είδαμε πολλές και σπουδαίες ερμηνείες, που επιβεβαιώνουν το πλούσιο ταλέντο των Ελλήνων ηθοποιών. Σ’ αυτά τα έργα μετρήσαμε 522 διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς και 520 διαφορετικούς άντρες ηθοποιούς (σύνολο δηλαδή 1044), κάποιοι εκ των οποίων, μάλιστα, έπαιξαν σε περισσότερες από μία παράσταση.
Το επίπεδο των Ελλήνων ηθοποιών είναι τόσο υψηλό που για πολλούς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να επιλέξουν εκείνους, τους οποίους θεωρούσαν καλύτερους μέσα στη χρονιά. Γεγονός που δίνει μια επιπλέον σημασία σ’ αυτά τα βραβεία. Στη ψηφοφορία μας συμμετείχαν συνολικά 704 αναγνώστες.
Την παρουσίαση των φετινών βραβείων ανέλαβαν ξανά με απόλυτη επιτυχία η Ελένη Σταμουλακάτου και ο Βασίλης Τσιγκριστάρης.
Τα βραβεία αναλυτικά:
Καλύτερες αντρικές ερμηνείες:
Την πρώτη θέση στις καλύτερες αντρικές ερμηνείες κατέκτησε ο Μάνος Καρατζογιάννης.
Υποδύθηκε τον Κρίστοφερ στη σπουδαία και γεμάτη μηνύματα παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» από το ομότιτλο βραβευμένο best seller του Μαρκ Χάντον σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά. Πέρσι παρουσιάστηκε στο Αγγέλων Βήμα, φέτος στο θέατρο Θησείον και ελπίζουμε να συνεχίσει και του χρόνου. Ο Μάνος ήταν υποψήφιος φέτος και για το βραβείο Δημήτρης Χορν.
Στη 2η θέση βρέθηκε ένας ηθοποιός με μεγάλη εμπειρία και ευχέρεια, τόσο στο δράμα, όσο και στην κωμωδία. Κάπως έτσι ήταν ο μονόλογος του σ’ ένα κείμενο, το οποίο πέρσι βραβεύθηκε από την ευρωπαϊκή ένωση. Ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης ψηφίστηκε τόσο για την ερμηνεία του στο «Μάρτυς μου ο θεός» του Μάκη Τσίτα σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, όσο και για το «Ποιος ήταν ο κύριος», βασισμένο σε τρία μονόπρακτα του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Αμφότερα ανέβηκαν στο Vault.
Τρίτη καλύτερη αντρική ερμηνεία ήταν ενός ηθοποιού, ο οποίος θα μπορούσε να πείσει και τον πιο δύσπιστο ένορκο το ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. Ο λόγος για τον Χριστόδουλο Στυλιανού, ο οποίος έλαμψε ως ένορκος νούμερο 8 στους “12 ενόρκους» το οποίο παρουσιάστηκε στο θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαϊδη.
Την πρώτη δεκάδα στη ψηφοφορία των αναγνωστών έκλεισαν κατά σειρά οι: 4. Στέλιος Μάινας (Θείος Βάνιας), 5. Γιώργος Χρυσοστόμου (Λίλιομ & Μojo), 6. Περικλής Μουστάκης (Φαέθων), 7. Γεράσιμος Γεννατάς (Πατριδογνωσία & Ο Ρόζενγκραντς και ο Γκίλντεστερν είναι νεκροί), 8. Μελέτης Ηλίας (Γράμματα αγάπης στον Στάλιν), 9. Kωνσταντίνος Ασπιώτης (Rocky Horror Show), 10. Ιωάννης Παπαζήσης (Aρτώ)
Καλύτερες γυναικείες ερμηνείες:
Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε μια ηθοποιός, που θα μπορούσε να παίζει άνετα και σε τρεις παραστάσεις καθημερινά. Το έκανε άλλωστε κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Η ερμηνεία της έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε ολόκληρη την Αθήνα (και όχι μόνο) για την Κατερίνα του Αύγουστου Κορτώ (σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη) στο θέατρο Θησείον, ενώ ψηφίστηκε και για το Ματωμένο Γάμο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Αποθήκη. Ο λόγος για τη Λένα Παπαληγούρα, η οποία μάλιστα με συγκινητικό τρόπο παρέλαβε το βραβείο από την περσινή μας νικήτρια για το Αρμαντέιλ Μαρία Κίτσου. Όπως είχε συμβεί δηλαδή και το Μάρτιο του 2013 ως υποψήφια για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Οι δύο τους έπαιξαν φέτος μαζί στις “Δούλες” στο Εθνικό Θέατρο
Στη 2η θέση βρέθηκε μια καταξιωμένη ηθοποιός στις κορυφαίες της χώρας. Η πορεία της και η ευρεία αναγνώρισή της είναι πολύ μεγάλη και δικαίως θεωρείται μια μεγάλη πρωταγωνίστρια του χώρου. Η αναφορά για την Κόρα Καρβούνη, που υποδύθηκε την Πινκ στα Παράσιτα της Βίβιαν Φράντσμαν, τα οποία σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στην κεντρική σκηνή του θεάτρου του Νέου Κόσμου.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Άννα Κουτσαφτίκη, μια ηθοποιός, που ξεχώρισε για την εξαιρετική της παρουσία σε μια παράσταση, η οποία παίχθηκε αρχικά στο φεστιβάλ Σύγχρονου θεάτρου 2014 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Επαναλήφθηκε εκεί φέτος στις αρχές του 2015 και στη συνέχεια μετακόμισε στο θέατρο Βικτώρια. Η Χίλντα γράφτηκε από τη Γαλλοσενεγαλέζα Μαρί Ντιάιγ σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου και η Άννα υποδύθηκε την κυρία της Χίλντα. Μια σχέση, που παραπέμπει στα άδυτα του ζεύγους κύριος – υπηρέτης, ανώτερος – κατώτερος, ισχυρός – ανίσχυρος. Συμπερασματικά και στις γυναίκες φέτος είδαμε πολλές εξαιρετικές ερμηνείες, για τις οποίες θα μπορούσαν να δοθούν πολλά βραβεία. Το γεγονός ότι κάποιος βραβεύεται ή κάποιος δε βραβεύεται δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο καλός είναι, πόσο μέσα στον ρόλο μπήκε και τέτοια ανάλογα σχόλια, που πολλλές φορές ακούγονται από τους θεατές. Έχει να κάνει πολλές φορές με το πόσο τελικά κέρδισε τον κόσμο, πόσοι είδαν την παράσταση και πώς τελικά έκριναν το συνολικό αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως πολλοί και σπουδαίοι ηθοποιοί μπορεί να μην βραβεύθηκαν ή να μην καταφέρουν ποτέ να βραβευτούν, αλλά να έχουν μια πολύ μεγάλη πορεία στο θέατρο και μια διάρκεια, που να τους καθιερώνει στον χώρο. Και αυτό να μετράει περισσότερο, όπως και το να μην αναγκάζονται από τις συνθήκες να κάνουν χόμπι την υποκριτική…
Την πρώτη δεκάδα κατά σειρά στις γυναίκες έκλεισαν κατά σειρά οι: 4. Δήμητρα Χατούπη (Η μητέρα του σκύλου), 5. Ελενα Τυρέα (Κανίβαλος ή ανείπωτη ιστορία ενός οικονομικού δολοφόνου – Ο Αυγερινός και η Πούλια), 6. Αριέτα Μουτούση (Αγαπητή Ελένα), 7. Λένα Δροσάκη (Η Λίλα λέει – Αχ), 8. Λένα Ουζουνίδου (Σταματία/Το γένος Αργυροπούλου), 9. Ζώγια Σεβαστιανού (Fit – Τομ Σόγιερ), 10. Αλεξία Καλτσίκη (Ο Θείος Βάνιας)
Καλύτερες Παραστάσεις:
Στην πρώτη θέση το κοινό του All4fun ψήφισε μια παράσταση μ’ ένα θίασο υψηλών προδιαγραφών. Η Λίλλυ Μελεμέ, που σκηνοθέτησε το έργο, μας ταξίδεψε στο δύσκολο κόσμο του Τσέχοφ σε μια παράσταση ολοκληρωτικού θεάτρου. Ο λόγος για τον Θείο Βάνια στο θέατρο Δημήτρης Χορν μ’ ένα επιτελείο σπουδαίων ηθοποιών (Γιάννης Φέρτης, Γιάννης Βόγλης, Στέλιος Μάινας, Έρση Μαλικένζου, Μαρίνα Ψάλτη, Μελίνα Βαμβακά, Αλεξία Καλτσίκη, Χάρης Χαραλάμπους), που έκανε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και στη συνέχεια παίχθηκε και στη Θεσσαλονίκη.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η πολυσυζητημένη Κατερίνα με τα διαδοχικά sold-out στο θέατρο Θησείον, που θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν. Ένα έργο το οποίο έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ για τη μητέρα του, την οποία ερμήνευσε υποδειγματικά η Λένα Παπαληγούρα, κερδίζοντας και το βραβείο μας για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της σεζόν. Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και μουσική επί σκηνής του Λόλεκ. To βραβείο παρέλαβε ο παραγωγός της “Κατερίνας Γιώργος Λυκιαρδόπουλος
Την τρίτη θέση κατέκτησε μια παράσταση, που έχει γίνει ταινία στο παρελθόν και η οποία αποδόθηκε με εξαιρετικό τρόπο από μια γυναίκα σκηνοθέτη, η οποία μάλιστα, είχε να δουλέψει επί σκηνής μόνο με άντρες. Πρόκειται για τους 12 Ενόρκους, τους οποίους σκηνοθέτησε η Κωνσταντίνα Νικολαϊδη, παρουσιάστηκε στο θέατρο Αλκμήνη και έπαιξαν οι Χριστόδουλος Στυλιανού, Κώστας Αρζόγλου/Τρύφων Καρατζάς, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Περικλής Λιανός, Βασίλης Παλαιολόγος, Χάρης Μαυρουδής, Μανώλης Ιωνάς, Αλέξανδρος Πέρρος, Νότης Παρασκευόπουλος, Aπόλλων Μπόλας και Κωνσταντίνος Μουταφτσής.
Τη δεκάδα στις παραστάσεις έκλεισαν κατά σειρά οι εξής: 4. Μικρές ιστορίες φόνων (σκην. Δημήτρης Καρατζιάς – Vault), 5. Αγαπητή Ελένα (σκην. Ελένη Σκότη – Επί Κολωνώ), 6. Λίλιομ (σκην. Θωμάς Μοσχόπουλος – Θέατρο Πόρτα), 7. Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα (σκην. Τάκης Τζαμαργιάς – Θέατρο Θησείον), 8. La Strada (σκην. Βασίλης Νικολαϊδης – Βικτώρια), 9. Γυάλινος κόσμος (σκην. Ελένη Σκότη – Εμπορικόν), 10. Παράσιτα (σκην. Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος – Θέατρο του Νέου Κόσμου)
Καλύτερες σκηνοθεσίες:
Η καλύτερη σκηνοθεσία της χρονιάς δόθηκε για το Λίλιομ του Θωμά Μοσχόπουλου σε μια σημαντική για τον ίδιο σεζόν, αφού το Πόρτα επέστρεψε δυναμικά και με επιτυχία στα θεατρικά δρώμενα. Η παράσταση μας μεταφέρει στην προπολεμική Βουδαπέστη σε μια εποχή γεμάτη έγκλημα, φτώχεια, κατάπτωση των ηθικών αξιών και εργασιακή εκμετάλλευση. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό και ζοφερό περιβάλλον θα ανθίσει ένας αντισυμβατικός έρωτας. Το βραβείο παρέλαβε αντί του Θωμά Μοσχόπουλου, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις πρόβες στην Ιφιγένεια Εν Ταύροις (θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι από το ΚΘΒΕ) η Αννα Καλαϊτζίδου, η οποία έπαιξε στην παράσταση μαζί με τους Λευτέρη Βασιλάκη, Γιάννη Κλίνη, Έμιλυ Κολιανδρή, Φιλαρέτη Κομνηνού, Ηλία Μουλά, Κίττυ Παϊταζόγλου, Σωκράτη Πατσίκα και Γιώργο Χρυσοστόμου.
Δεύτερη καλύτερη σκηνοθεσία αναδείχθηκε της Ελένης Σκότη για το «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμοβσκάγια. Η συγκεκριμένη παράσταση είχε παιχθεί τη σεζόν 2000-2001 και είχε σαρώσει τα βραβεία κοινού Αθηνοράματος. Τώρα επαναλήφθηκε ξανά με απόλυτη επιτυχία στο Κολωνώ, όπου ήταν και η πρώτη παράσταση στην ιστορία του θεάτρου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Έλενας Σκότη το βραβείο παρέλαβε η Ηρώ Πεκτέση, που έπαιζε στην παράσταση μαζί με τους Χρήστο Κοντογεώργη, Γιάννος Λεάκο, Δημήτρη Σαμόλη και την Αριέτα Μουτούση, που υποδυόταν την Ελένα.
Τρίτη καλύτερη σκηνοθεσία αναδείχθηκε του Δημήτρη Καρατζιά για το «Μικρές ιστορίες φόνων» σε κείμενα του Παναγιώτη Μπρατάκου και μουσική του Μάνου Αντωνιάδη, που παρουσιάστηκε στο Vault. Για μία ακόμη χρονιά ο Δημήτρης κατάφερε να πάρει πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Η συγκεκριμένη παράσταση, μάλιστα, είχε την ιδιαιτερότητα ότι είχε δύο διαφορετικές διανομές! Μία για το Σαββατοκύριακο (Μυρτώ Γκόνη, Νίκος Γκέλια, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Βάνα Παρθενιάδου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης) και μία για το Δευτερότριτο (Νίκος Γκέλια, Τζένη Διαγούπη, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Ιωάννα Πηλιχού, Γιώργος Σεϊταρίδης, Δώρα Χρυσικού). Και οι τρεις παραστάσεις, που πήραν τα φετινά βραβεία σκηνοθεσίας από το κοινό του All4fun θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν!
Οι καλύτερες σκηνοθεσίες που έκλεισαν τη δεκάδα ήταν οι εξής: 4. Θείος Βάνιας (Λίλλυ Μελεμέ), 5. Κατερίνα (Γιώργος Νανούρης), 6. 12 Ένορκοι (Κωνσταντίνα Νικολαϊδη), 7. Φαέθων (Δημήτρης Καραντζάς), 8. Γυάλινος Κόσμος (Ελένη Σκότη), 9. Η μητέρα του Σκύλου (Σταύρος Τσακίρης), 10. Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο (Ομάδα Ιδέα, Κώστας Γάκης – Αθηνά Μουστάκα – Κωνσταντίνος Μπιμπής)
Καλύτερη Short Term παράσταση:
Σε μια θεατρική Αθήνα, όπου μπορεί να παίζονται και 1500 παραστάσεις το χρόνο, υπάρχουν αρκετές, οι οποίες παρουσιάζονται λιγότερο από 20 φορές. Συμβαίνει συχνά να είναι εξαιρετικές, όπως συνέβη πέρσι με το Αρμαντέιλ, όπως συνέβη και φέτος με τον «Παραλήπτη Άγνωστο», που κέρδισε το βραβείο της καλύτερης short term παράσταση της σεζόν. Ένα διαχρονικό παραμύθι φιλίας και προδοσίας σε μια εποχή λιτότητας, ύφεσης και ανόδου του εθνικισμού, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το έργο της Κάθριν Κρέσμαν Τέιλορ. Παρουσιάστηκε για 2η σεζόν και πάλι για λίγες παραστάσεις στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεόρασεων (ΚΕΤ όπως είναι αλλιώς γνωστό). Τη σκηνοθεσία και τη μετάφραση έκανε η Νάντια Φώσκολου με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Αγαρτζίδη και τον Αλμπέρτο Φάις. Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη επικοινωνίας του χώρου Δάφνη Ανέστη.
Καλύτερη παιδική παράσταση:
Καλύτερη παιδική παράσταση της σεζόν αναδείχθηκε η «Τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνική προσαρμογή της Βένιας Σταματιάδη και σκηνοθεσία της ομάδας Ιδέα (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής) σε συμπαραγωγή Λυκόφως και Πεδίου τέχνης. Το συγκεκριμένο έργο βασίζεται σ’ ένα καταπληκτικό, αλληλέγγυο κείμενο , που έγινε διεθνές μπεστ – σέλερ και αποτελεί ένα ρέκβιεμ για την παράνοια του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των προκαταλήψεων. Στην παράσταση, που είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν έπαιξαν οι: Άρτεμις Γρύμπλα, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Κισσανδράκης, Κλείτος Κωμοδίκης, Φώτης Λαζάρου, Κώστας Μαγκλάρας, Σωτηρία Μαράθου, Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης και Βίκτωρας Πέτσας. Είναι χαρακτηριστικό πως η «Τελευταία μαύρη γάτα» ψηφίστηκε ιδιαίτερα και στην κατηγορία της σκηνοθεσίας (16η σε σύνολο 244 παραστάσεων), κάτι που δε συνηθίζεται συχνά σε παιδικές παραστάσεις.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Μυστήριο της πολιτείας Χάμελιν στο θέατρο Πόρτα σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου με τους Άννα Καλαϊτζίδου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Χαρά Κότσαλη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Σωκράτη Πατσίκα, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Ana Chifu και τρίτο το «Παίζοντας με τους μύθους» στο Studio Μαυρομιχάλη σε σενάριο/σκηνοθεσία του Δημήτρη Πλειώνη με τον ίδιο και τους Κωνσταντίνο Δανίκα, Χριστίνα Δενδρινού, Μαρία Μπρανίδου.
Τα πρόσωπα της χρονιάς:
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και τα πρόσωπα της χρονιάς για το σάιτ μας για το 2014. Το σχετικό βραβείο χρονιάς προκύπτει από το πόσο δημοφιλής είναι μια συνέντευξη στη στήλη πρόσωπο εβδομάδας. Πόσες αναγνώσεις δηλαδή έχει κάθε συνέντευξη, είτε την εβδομάδα που φιλοξενήθηκε μέσα στη στήλη, είτε σε ολόκληρο το έτος. Πέρσι το βραβείο κέρδισε η Πηνελόπη Τσιλίκα. Φέτος το μοιράστηκαν δύο ηθοποιοί, αμφότεροι από το θέατρο Τέχνης. Ο Αυγουστίνος Κούμουλος και ο περσινός πρώτος νικητής στις αντρικές ερμηνείες στα 2α βραβεία All4fun, Κωνσταντίνος Μπιμπής. Λόγω του ότι ο Κωνσταντίνος έπαιζε στο θέατρο Act στην Πάτρα το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο» το βραβείο παρέλαβε¨ο Βίκτωρας Πέτσας, ένας από τους ηθοποιούς, που έπαιζαν στην “Τελευταία μαύρη γάτα”.
Οι γκεστ της βραδιάς:
Στα 3α βραβεία All4fun είχαμε τη χαρά ν’ ακούσουμε και δύο τραγούδια από τον ανερχόμενο ηθοποιό Αντώνη Βαρθαλίτη, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον μπασίστα Δημήτρη Δούσκα και έδωσε το δικό του χρώμα στην εκδήλωση.
Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν και οι μανταΜίτσες που πήραν στη συνέχεια τη σκυτάλη και μας παρουσίασαν ένα απόσπασμα από τη μουσικοχορευτική τους παράσταση «Οι 7 κλαίουσες». Το συγκεκριμένο έργο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μούτση παρουσιάστηκε φέτος σε θεατρικούς χώρους, bar theater, φεστιβάλ και πρόκειται να επαναληφθεί και την επόμενη σεζόν. Οι 7 ηθοποιοί που βρέθηκαν επί σκηνής ήταν οι Στέλλα Γεωργουλέα, Αναστασία Δημοπούλου, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου και Μελίτα Ψυχογυιοπούλου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Εύη Αθανασοπούλου, Δημήτρη Κοτσίφη, Μαρία Κωνσταντοκοπούλου, Δώρα Μπαρουτάκη, Περικλή Μπίκο, Βάσω Παπαηλίου, Γιάννη Σεβαστίκογλου, Ανίσα Τζόσκι, Νάζη Τσιλιγκερίδου και Μαρία Ψάλτη, που βοήθησαν με κάθε τρόπο για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Xωρίς τη συνεισφορά τους το έργο μας (μαζί φυσικά με τον συνιδιοκτήτη του All4fun Αντώνη Χειμώνα) θα ήταν πολύ δυσκολότερο. Oπως και τον Μάνο Πλακιώτη, ιδιοκτήτη του Art Factory και του επιτελείου του.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και τα 4α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun.
Επιμέλεια: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης (Δείτε περισσότερα και στο all4fun)
Φωτογραφίες: Θωμάς Δασκαλάκης (ndpphoto.gr), Cosmopoliti, facebook
Aυτά με τη διαδικασία των βραβείων. Δείτε στην επόμενη σελίδα, φωτογραφίες μετά τη βράβευση με όλους τους καλεσμένους
Σχόλια για αυτό το άρθρο