Η Άννα Βίσση τραγουδά για τα παιδιά που ονειρεύονται

Από την/τον Christina Politi | 9 Δεκεμβρίου 2019

477x321vissinew

Η RCB παρουσιάζει την Άννα Βίσση για μία μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 11 Δεκεμβρίου. Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το Σοφία για τα Παιδιά, η Άννα Βίσση στηρίζει τον οργανισμό με μία εορταστική συναυλία. Αφορμή, αυτή την φορά είναι η συμπλήρωση των 10 χρόνων του Σοφία όπου η αγαπημένη καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η σχέση της Άννας με το Σοφία ξεκίνησε το 2011 όταν πρωτοπήγε στην Κένυα για να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τη δράση του Οργανισμού στην Αφρική. Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί: «Συνδέομαι συγκινησιακά με το Σοφία για τα Παιδιά. Εκείνο το ταξίδι στην Κένυα ήταν έντονο, με πολλά σημεία αναφοράς. Δεν μπορώ παρά να νιώθω περηφάνια και τιμή που είμαι πρέσβειρα ενός τέτοιου σκοπού που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά τόσο στην Αφρική όσο και στην πατρίδα μου. Και χαίρομαι που αυτή η προσπάθεια βρήκε υποστηριχτές τόσο τους εκατοντάδες εθελοντές όσο και τους χιλιάδες φίλους που όλοι έχουν σκοπό να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν».
Έχοντας μαζί της την υπέροχη μπάντα της αποτελούμενη από εξαιρετικούς σολίστες, η Άννα, σε αυτή την μουσική παράσταση όπου τραγουδάει αφιλοκερδώς, θα «ξετυλίξει» αριστοτεχνικά τις πιο αγαπημένες της στιγμές από μια μουσική διαδρομή 45 χρόνων αντλώντας από όλο το εύρος της προσωπικής δισκογραφίας της και όχι μόνο. Στο tracklist συμπεριλαμβάνονται, ανάμεσα σε άλλα, και τα κομμάτια απ’ τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Ηλιοτρόπια» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Υποστηρικτές: Kapnos Airport Shuttle, Hermes Airports, Centrum Hotel, The Landmark Hotel. Επίσημος χορηγός αερομεταφορών: Aegean, Χορηγοί Επικοινωνίας: Sfera 96,8, Active 107.4, Down Town, ΡΙΚ.
Προπώληση εισιτηρίων Tickethour: https://shop.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=3066

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ Δ.Β.Μ.

    2019/12/11 στις 19:06

    KYPRIA H ANNA…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *