Η επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία της Άντζελας Δημητρίου που δεν ολοκληρώθηκε λόγω βροχής

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 29 Αυγούστου 2018

3

Η μεγάλη συναυλία της Άντζελας Δημητρίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για τα 40 χρόνια της μουσικής της διαδρομής, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πυρόπληκτους, απέδειξε ότι η αγάπη του κόσμου για  την ερμηνεύτρια περισσεύει.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή με μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της και το μπρίο της. Στο κατάμεστο Βεάκειο ο κόσμος αποθέωνε την Άντζελα , τραγουδούσε μαζί της  μέχρι τη στιγμή που η βροχή δυνάμωσε αναγκάζοντας την να σταματήσει αιφνιδίως την συναυλία αφού υποκλίθηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του .

Η Άντζελα Δημητρίου και οι συνεργάτες της κρίνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τα τερτίπια του καιρού, ευχαριστούν από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά και αποφάσισαν να επαναλάβουν τη συναυλία μέσα στο χειμώνα.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τη χθεσινή συναυλία εδώ

Άντζελα Δημητρίου: Τραγουδώντας στη βροχή στο κατάμεστο Βεάκειο

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *