Άντζελα Γκερέκου: Με την κόρη της Μαρία στο καμαρίνι της -Αποκλειστικές φωτογραφίες-

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Σεπτεμβρίου 2018

P1410596

Την Ελένη, από την ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη, ερμήνευσε η Άντζελα Γκερέκου στην παράσταση Έρωτες και θρήνοι γυναικών από τις τραγωδίες του Ευριπίδη. Η Άντζελα Γκερέκου είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στις θεατρικές σκηνές και η συμμετοχή της στη συγκεκριμένη παράσταση θεωρείται συλλεκτική! Δωρική, με καθαρή φωνή και υπάκουη στην καθοδήγηση του σκηνοθέτη Πάνου Αγγελόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου κέρδισε το κοινό κατακτώντας και τον πιο απαιτητικό θεατή.

IMG_0010

Στο Ηρώδειο φυσικά παρών, ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία έβλεπε για πρώτη φορά την μητέρα της στο θέατρο. Ενθουσιασμένη και χαρούμενη, μετά το τέλος, πήγε στο καμαρίνι της παράστασης να δώσει τα συγχαρητήριά της στην Άντζελα.  Το Cosmopoliti ήταν εκεί για αποκλειστικά ενσταντανέ!

IMG_0003 IMG_0004 IMG_0005 IMG_0007

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2018/09/25 στις 14:31

    Τι ωραίο κοριτσάκι! Τι ωραία μανούλα!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *