Caviar Dinner από τη La Prairie για την παρουσίαση της Skin Caviar Luxe Cream

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Σεπτεμβρίου 2018

Photo_24
Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα λαμπερό Caviar Dinner σε έναν ιδιωτικό χώρο στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream. Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie.
Οι καλεσμένες έφτασαν στον ιδιωτικό χώρο στις 20:00 με την υποδοχή τους να συνοδεύεται από σαμπάνια Dom Perignon.
Μετά από χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της γύρω από το χαβιάρι, η La Prairie έρχεται να επαναπροσδιορίσει το βασικό συστατικό : Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεώνεται με το Caviar Premier και δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

Photo_29
Οι μόλις 24 VIP καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Photo_25
Ένα μενού πέντε πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, επιστήμη, τεχνολογία, ανανέωση και masterpiece, · λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου La Prairie. Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να δώσει γεύση στο νέο αριστούργημα της La Prairie. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Photo_23 Photo_26 Photo_27 Photo_22
Καλεσμένες του οίκου ήταν η Ρόη Αποστολοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Ντέμη Βεζυρούλη – Βερνίκου, η Ειρήνη Δανελιάν, η Μικαέλα Δόξα, η Μάρα Εμπειρίκου, η Ασπα Καραγεωργίου, η Ελένη Μπαρμπαλιά, η Φαίη Μπαρμπαλιά, η Ειρήνη Νταϊφά, η Μιράντα Πατέρα, η Σίσσυ Πετζετάκη, η Φανή Σαραντοπούλου, η Ελίνα Σμπώκου, η Αλεξάνδρα Χαλκιά και η Τζωρτζίνα Χείλαρη. Στο δείπνο από την Γρ. Σαράντης έδωσαν το παρών ο Νίκος Αραπογιάννης και ο  Ζάκης Σαράντης, η Άλκηστις Κάτσικα, η  Άντζελα Σάρλη και η Αιμιλία Παπαθανασοπούλου.

Photo_1

Ζάκης Σαράντης, Μαρίνα Βερνίκου, Ρόη ΑποστολοπούλουPhoto_2
Ρόη Αποστολοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Photo_3
Ελίνα Σμπώκου, Αλεξανδρα Χαλκιά, Ασπα Καραγεωργίου, Μαρίνα Βερνίκου
Photo_5
Σίσσυ Πετζετάκη, Μικαέλλα Δόξα

Photo_6
Ειρήνη Νταϊφά, Ντέμη Βεζυρούλη – Βερνίκου

Photo_7
Ντέμη Βεζυρούλη, Μάρα Εμπειρίκου

Photo_8
Σίσσυ Πετζετάκη, Μικαέλλα Δόξα, Ασπα Καραγεωργίου, Ειρήνη Δανελιάν, Ελενα Μπαρμπαλιά

Photo_9
Ειρήνη Δανελιάν, Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελενα Μπαρμπαλιά

Photo_10
Ελίνα Σμπώκου, Φαίη Μπαρμπαλιά

Photo_11
Μίλτος Καμπουρίδης, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Ντάβλας
Photo_13
Ελίνα Σμπώκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

Photo_14
Αλεξάνδρα Χαλκιά, Ειρήνη Δανελιάν

Photo_15
Μάρα Εμπειρίκου, Μιράντα Πατέρα, Ειρήνη Νταϊφά

Photo_16
Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελενα Μπαρμπαλιά, Ειρήνη Δανελιάν, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Photo_17
Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Photo_18
Ζάκης Σαράντης, Αντζελα Σάρλη, Αλκηστις Κάτσικα, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Νίκος Αραπογιάννης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Photo_19
Φανή Σαραντοπούλου, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Μιράντα Πατέρα

Photo_20
Ελενα Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Photo_21
Ειρήνη Νταϊφά, Τάκης Ζαχαράτος, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Photo_28
Ασπα Καραγεωργίου, Αλεξάνδρα Χαλκιά

Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του.
Αποκλειστικός διανομέας του οίκου La Prairie στην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης Α.Ε.
Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηρίστηκα όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικών από την Ελβετική γη στην οποία ιδρύθηκε η μάρκα το 1978.
Η La Prairie συνεχίζει την αναζήτηση της για τη διαχρονική ομορφιά μέσα από υψηλά πρότυπα, προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή της συσκευασία – μετατρέποντας την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *