Δημήτρης Πιτούλης: Η ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής

Από την/τον Christina Politi | 22 Μαΐου 2019

pit

Ο Δημήτρης Πιτούλης, επικεφαλής του συνδυασμού Εμείς για το Φάληρο και υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στην ομιλία του κατά την κεντρική εκδήλωση, που έγινε, με επιτυχία στην πλατεία του Φλοίσβου, είπε, χαρακτηριστικά:

Είναι ανάγκη η νέα Δημοτική Αρχή, πέρα από όλα τα άλλα,  να εμπνεύσει τους Δημότες και κατοίκους του Φαλήρου, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει στο Φάληρο να είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σπίτι μας, το Φάληρο, μας ενώνει. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε πώς η ζωή στο Φάληρο μας αφορά όλους. Πρέπει να αντιληφθούμε πώς ο σεβασμός του διπλανού μας είναι καθήκον μας. Στην πόλη μας συμβιώνουμε άνθρωποι  με διαφορετικά προβλήματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οι συμπολίτες μας  με κινητικά  ή προβλήματα όρασης πρέπει να αντιλαμβάνονται κάθε στιγμή πώς τους σκεφτόμαστε. Όπως σκεφτόμαστε και σεβόμαστε  και τις μητέρες με τα μικρά παιδιά που προσπαθούν να κυκλοφορήσουν με τα καρότσια και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σε μια οικογένεια ξεχωριστό ρόλο έχει η γυναίκα και ως  μητέρα και ως σύντροφος και από αυτήν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ευτυχία της κοινωνίας μας. Αυτό εμείς το γνωρίζουμε και το αναγνωρίζουμε. Ονειρευόμαστε ένα Φάληρο με χαμογελαστούς και ευτυχισμένους, τουλάχιστον από την καθημερινότητά τους, ανθρώπους….ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ (8)

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *