Eντυπωσιακό event από τη Lancôme

Από την/τον Christina Politi | 27 Οκτωβρίου 2019

Advanced Genifique (6) (Copy)

Έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς έρευνας, η Lancôme ανεβάζει τον πήχη στον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης, παρουσιάζοντας το νέο ορό Advanced Génifique – ηγέτη του μέλλοντος στην φροντίδα της επιδερμίδας – σ’ έναν εξατομικευμένο χώρο.

Advanced Genifique (5) (Copy)

Η Lancôme γιόρτασε την άφιξή του ανανεωμένου ορού, στο Κολωνάκι, στο γεμάτο θετική ενέργεια και με την ξεχωριστή επωνυμία Do It For Fun PR, ο οποίος άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε celebrities στους διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, με τη μορφή ενός εκθεσιακού κέντρου.

Advanced Genifique (4) (Copy)

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα σύσταση του ορού Advanced Génifique και να δεχτούν τις ευεργετικές του ιδιότητες σε ατομική περιποίηση ομορφιάς. Μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στην πρωτοποριακή ανακάλυψη της Lancôme, της οποίας αποστολή είναι να προσφέρει τις πλέον προηγμένες επιστημονικές καινοτομίες σε κάθε γυναίκα που γνωρίζει πως η επιδερμίδας της είναι μοναδική.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες & δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Ράνια Θρασκιά, Άννα Πρέλεβιτς, Ελένη Βαΐτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αναστασία Περράκη, Κατερίνα Καινούριου, Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δώρα Κατσικογιάννη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Φωτεινή Πετρογιάννη κα

10 (Copy) 7 (Copy) 1 (Copy) 2 (Copy) 3 (Copy) 4 (Copy) 5 (Copy) 8 (Copy) 9 (Copy) 14 (Copy) 12 (Copy) 16 (Copy) 17 (Copy) 15 (Copy) 11 (Copy) 13 (Copy) 18 (Copy) 19 (Copy) 20 (Copy) 21 (Copy) 22 (Copy) 23 (Copy) 24 (Copy) 26 (Copy)
Λίγα λόγια για τον ορό Advanced Génifique Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το μικροβίωμα κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό. Όπως και η υπογραφή μας, είναι εξίσου μοναδικό με το DNA ή με το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Είναι ένα ευεργετικό ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειας της επιδερμίδας. Η ισορροπία του είναι απαραίτητη για την καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας. Ο ανανεωμένος ορός Advanced Génifique είναι εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών και δρα στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. Έτσι, η επιδερμίδα αποκαθίσταται γρηγορότερα, αισθάνεται πιο δυνατή και δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Advanced Genifique (2) (Copy)

Η Lancôme, ο θρυλικός γαλλικός οίκος ομορφιάς, επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά. Είναι ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Ο στόχος της μάρκας είναι να δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να «ανθίζει», να αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης της ομορφιάς.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *