Ελένη Μενεγάκη & Μάκης Παντζόπουλος: μαζί στα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Φεβρουαρίου 2019

4

Η ωραία Ελένη Μενεγάκη και ο γοητευτικός Μάκης Παντζόπουλος εμφανίστηκαν μαζί στα εγκαίνια της 6ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ και όπως ήταν φυσικό μονοπώλησαν τα φωτογραφικά φλας και τα βλέμματα όλων.

5

Πιασμένοι χέρι χέρι, τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της έκθεσης και στη συνέχεια δοκίμασαν τα σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης από τους μικρούς παραγωγούς τροφίμων και ποτών. Λάτρεις και οι δύο της ελληνικής γαστρονομίας, απόλαυσαν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, μίλησαν με τους παραγωγούς και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

3

2

1

6 7 8

9

Ελένη Μενεγάκη, Κωστής Μοσχονάς

10

6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019: 1– 4 Φεβρουαρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Δωρεάν είσοδος για επαγγελματίες τροφίμων
Εισιτήρια από 3€ για λάτρεις της γαστρονομίας

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης :
Σάββατο, 2/2/2019 : 10:00 – 21:00
Κυριακή, 3/2/2019 : 10:00 – 21:00
Δευτέρα, 4/2/2019 : 10:00 – 17:00

www.expotrof.gr

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *