Εδώ Provence! Επίσκεψη στο σπίτι του πιο hot ροζέ του κόσμου

Από την/τον Christina Politi | 27 Αυγούστου 2018

IMG_5402

Tο ροζέ κρασί είναι το νερό του καλοκαιριού. Η σαμπάνια των millenials.

IMG_5414

Το ροζέ που συνήθως πινόταν περισσότερο στη Γαλλία πρωταγωνιστεί πλέον στο lifestyle σε όλον τον κόσμο. Την ευθύνη παίρνει το Whispering Angel που είναι το πλέον διεθνές ροζέ κρασί. Παράγεται στο μαγικό και πάρα πολύ ροζ σε όλα του τα αξεσουάρ Chateau d’Esclans το οποίο επισκέφτηκα μετά χαράς!

IMG_5401

Μία λάτρης του πραγματικού ροζέ στην πηγή του, στα παραδεισένια αμπέλια της Provence.. Φυσικά πόζαρα με τα πάντα!

xl7gl3rATzm8UNr+YnJgyw jQkOuNXhQRSTHyEGkUHs8Q

Μέσα όλα ροζ! Ακόμα και τα φορτηγάκια του.

zecTQZJARb2tpESfVv36Jw

Η υπεύθυνη πολύ όμορφη κοπέλα αμέσως κατάλαβε πως είμαστε Έλληνες. Μου είπε πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα εξαγωγής του Whispering Angel- πρώτη η Μεγάλη Βρετανία- αφού η μόδα του ξεκίνησε στη Μύκονο και εξαπλώθηκε παντού. Εκτός από συγκλονιστικό είναι και φωτογενές. Όνομα που μαγεύει πριν το πιείς. Το Whispering Angel είναι το πιο δημοφιλές κρασί που έχει βγάλει η Γαλλία τα τελευταία 20 χρόνια. Επίσης ενώ δεν είναι ακριβό σε κάνει να νιώθεις πως πίνεις την πολυτελέστερη σαμπάνια. Έχει και εξαιρετικά αδέλφια. Ίσως καλύτερα και από αυτό.. Το Rock Angel , που είναι σαφώς ανώτερο και λιγότερο μαζικό και το υπέρτατο και πιο ακριβό Garrus που θεωρείται το καλύτερο ροζέ κρασί ever.

H μόδα του Whispering Angel μεταδώθηκε κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα, χωρίς διαφήμιση, όπως είναι και το όνομά του.. Ο Άγγελος που ψυθιρίζει..

%6H69iWbQjG9A2oYb+vs0A

Δεν ήξερα πως δίπλα στα αμπέλια φυτεύουν τριαντάφυλλα για να τα προστατεύουν. Τα τριαντάφυλλα είναι ο συναγερμός τους. Αν πάθουν κάτι μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα το πάθει και το αμπέλι..

Η παραγωγή και οι εξαγωγές του Chateau d’Esclans είναι εντυπωσιακές και η βόλτα στα αμπέλια και τα chateaux των ροζέ στην Provence πραγματικά πολύ πιο απολαυστική από τις κουρασμένες μπουτίκ με τα ακριβά ρούχα και το σουλάτσο στις ριβιέρες που αγκομαχάνε κυριολεκτικά να διατηρήσουν περασμένα μεγαλεία..

Είπαμε οι millenials πίνουν ροζέ..

mnwX+ruyTjqVjW+GqOX+zg

ΥΓ: Μillenials:   Η Generation Y. Η γενιά του «Εγώ, Εγώ, Εγώ» όπως την περιγράφουν οι επικριτές της. Είναι η γενιά των γεννημένων μεταξύ 1981-2000. Και είναι η γενιά που σταδιακά γίνεται ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Η γενιά του χρέους και της ανεργίας. Οι Millenials είναι αυτοί που θα παραλάβουν την σκυτάλη στην μετά κρίση εποχή για να ξανακτίσουν, την μεσαία τάξη. 

aLh7CYXpSuCmJZtWTbLO8w

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2018/08/28 στις 13:10

    Κι εδώ το έχω δει, γιατί βάζουν τριανταφυλλιές στα κλήματα;

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *