H Τζένη Δεληχρήστου απαντά σε 10+1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 17 Νοεμβρίου 2018

 thumbnail

Η Τζένη Δεληχρήστου είναι από τους ανθρώπους που θα τους δεις πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη ! Εγκάρδια, χαρούμενη, καλοσυνάτη, γλυκύτατη, ευγενέστατη με καλούς τρόπους  και συμπεριφορά!  Παρά το νεαρό της ηλικίας της και  παρά το παρουσιαστικό της που θυμίζει ένα κορίτσι με καθάριο βλέμμα και μεγάλη καρδιά, διακρίνεται για την ωριμότητα της, τις επαγγελματικές της γνώσεις, την οργάνωση και τη μεθοδικότητα της, την έμπνευση και τις πρωτοπόρες ιδέες της, γι’ αυτό και την εμπιστεύονται όλοι! Σοβαρές επιχειρήσεις, διεθνή  brands, όμιλοι  με κύρος γιατί γνωρίζουν ότι το γραφείο δημοσίων σχέσεων με την επωνυμία Jade Communications, το οποίο διευθύνει με μεγάλη επιτυχία ,θα φέρει εις  πέρας και με άρτιο αποτέλεσμα, ο,τιδήποτε αναλάβει  να επιτελέσει ! Αυτό που όλοι εκτιμούν στο πρόσωπο της- όπως κι εγώ άλλωστε- είναι το χαμηλό προφίλ που κρατά, το ήθος και η αξιοπρέπεια της, εκτός, βέβαια, από  τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό που διαθέτει. Είναι η επιτομή της εγγύησης και της απόλυτης επιτυχίας! Ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της αθόρυβα και διακριτικά και ανήκει-δυστυχώς είναι τόσοι λίγοι- σε εκείνους  τους ανθρώπους που θα δημιουργούσαν μία καλύτερη κοινωνία  – αν μπορούσαν-και ένα καλύτερο αύριο από αυτά που ζούμε σήμερα… Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

 thumbnail (1)

-Ως ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της  εταιρείας δημοσίων σχέσεων Jade Communications , μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

Οι αρμοδιότητές μου είναι ποικίλες και αφορούν σε όλους τους τομείς της επιχείρησης. Από το κλείσιμο συμφωνιών, τον σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης, μέχρι τα διαδικαστικά που κρατούν μια επιχείρηση ενεργή.

1) Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου. Από τη στιγμή που ήρθαν στην ζωή μου και μέχρι να ανοίξουν τα φτερά τους να χαράξουν τη δική τους πορεία, θέλω να είμαι δίπλα τους, άλλοτε περισσότερο ενεργή και άλλοτε με την διακριτική παρουσία μου. Αλλά πάντα δίπλα τους…

2) Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Στα ταξίδια! Είναι για μένα ανάγκη ζωτικής σημασίας να ανακαλύπτω νέους προορισμούς ή να επιστρέφω σε παλαιούς αγαπημένους. Το ίδιο μικρόβιο επιθυμώ να μεταφέρω και στα παιδιά μου. Θέλω να μεγαλώσουν ως πολίτες του κόσμου, να γνωρίσουν ανθρώπους από όλα τα μέρη της γης και να συνειδητοποιήσουν πως όλοι μας αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και αξίζουμε ίσης μεταχείρισης

4) Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Με ενοχλεί πολύ η έλλειψη τρόπων και αγωγής. Ο σεβασμός σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και όχι μόνο σε ανθρώπους που το επιβάλλει η θέση τους και το πρωτόκολλο… Είναι για μένα μεγάλο προτέρημα.

5) Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Την καλύτερη συμβουλή μου την έχουν δώσει οι γονείς μου και είναι να κάνω πάντα αυτό που αγαπάω στη ζωή μου. Οι επιλογές και τα λάθη μου, μου είπαν, είναι δικά μου. Νομίζω πως όταν κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς και όταν μαθαίνεις από τα δικά σου λάθη η επιτυχία είναι δεδομένη!

14570246_10155284588174606_2589190801839064189_n

6)   Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Δεν θεωρώ καμία αρετή υπερεκτιμημένη. Οι αρετές κατακτώνται με πολύ κόπο και προσπάθεια και επομένως δεν μπορώ να υποτιμήσω καμία. Εκτιμώ βαθύτατα τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά με τον εαυτό τους για τις αποκτήσουν και να επιτύχουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή τους

7)   Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Η δουλειά που κάνω βασίζεται στην επικοινωνία, στην εξωτερίκευση. Στο τέλος κάθε ημέρας νοιώθω έντονη την ανάγκη να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Έχω την τύχη η αδερφή μου να είναι μια από τις καλύτερες δασκάλες της γιόγκα στην Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα κοντά της με χαλαρώνουν, με βοηθούν να εσωτερικευτώ και να γεμίσω θετική ενέργεια. Κάτι που επίσης με χαλαρώνει είναι η επαφή μου με την φύση. Οι σύντομες βόλτες στο δάσος κοντά στο σπίτι μου με βοηθούν να συνδυάσω την άσκηση με την ψυχική χαλάρωση και με πολύτιμες στιγμές γαλήνης.

8)   Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι στην πόλη μας θα ήταν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν εναλλακτικές λύσεις, πλέον της αστικής συγκοινωνίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας και να αποσυμφορηθεί το ιστορικό κέντρο. Ακόμη, θα ήθελα πολύ να δω τα παλαιά κτίρια που μαραζώνουν να αναπαλαιώνονται όπως τους αξίζει. Δεν είναι μόνο πολύτιμη η ιστορία που κουβαλούν, είναι κοσμήματα, στολίδια για την πόλη μας και πόλος έλξης για τον τουρισμό.  

9) Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Άδραξε την ημέρα! Δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες για αργότερα, όνειρα ανεκπλήρωτα, συναισθήματα που δεν έχω μοιραστεί. Κάθε μέρα αξιολογώ τις επιλογές μου και κάνω διορθωτικές κινήσεις. Κάθε μέρα λέω “σ᾽αγαπώ” στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, στον άντρα μου, στα παιδιά μου.

10)  Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Η οικογένειά μου, τα ταξίδια και η δουλειά μου!

thumbnail (2)

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *