Ο Νάσος Λαναράς Παρουσίασε Της Κασσιανής Το Αμάρτημα!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Ιουνίου 2015

β2

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη με πολλά μυστικά, ανομολόγητα πάθη και αφόρητη πλήξη, ζει η ορφανή, άσχημη και υπέρβαρη Κασσιανή. Η ιδιαίτερη αυτή νεαρή γυναίκα πέφτει θύμα διαπόμπευσης μέσω διαδικτύου, από έναν εραστή της περιοχής. Βαθιά ντροπιασμένη και πληγωμένη, αυτοεξορίζεται στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο τρένο της μεγάλης φυγής, αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της. Και αυτό είναι μόνο η αρχή του μυθιστορήματος Κασσιανής το αμάρτημα! 

KODAK Digital Still Camera

Ο Νάσος Λαναράς, μετά τη σημαντική του δημοσιογραφική περιπλάνηση, έγραψε το πρώτο του βιβλίο (50 νευρώσεις των Φαγκρή) και τώρα μας συστήνει το δεύτερο μυθιστόρημά του με τίτλο Κασσιανής το αμάρτημα από τις Εκδόσεις Άνεμος. Μια αλλόκοτη και εξωφρενική ιστορία, με τους ήρωες να κινούνται μόνο βράδυ και τις εξελίξεις να συμβαίνουν στο σκοτάδι. Πολύ χιούμορ -το οποίο έχει δεύτερο και τρίτο επίπεδο ανάγνωσης- ανατρεπτικές καταστάσεις, πρόσωπα που μπορεί κάποιον να σου θυμίζουν, ιστορίες που ίσως ταυτιστείς, το σίγουρο είναι ό,τι θα περάσεις ευχάριστα διαβάζοντάς το και στο τέλος θα μείνεις άφωνος με το φινάλε. Δίκαιο αλλά αναπάντεχο. Θα με θυμηθείς όταν το διαβάσεις!

α1

H παρουσίαση για το βιβλίο, έγινε στο Loukoumi Bar στο Μοναστηράκι, παρουσία πολλών -κυρίως – φίλων του συγγραφέα. Μίλησαν η δημοσιογράφος –μεγάλη αδυναμία– Δήμητρα Γκουντούνα, ο βουλευτής  Γιώργος Αμυράς και ο συγγραφέας Ορφέας Απέργης. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ηθοποιοί: –πολύ μεγάλη αδυναμία-  Όλγα Πολίτου, Γιώργος Κοντοπόδης και η Δώρα Βαρδαξή.

KODAK Digital Still Camera

Δώρα Βαρδαξή, Γιώργος Κοντοπόδης

KODAK Digital Still Camera

Νάσος Λαναράς, Δήμητρα Γκουντούνα

μ3

Ορφέας Απέργης, Γιώργος Αμυράς

χ4

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Καραμανή, η Έλντα Γεωργοπούλου, η δημοσιογράφος Λαμπριάνα Κυριακού, η συγγραφέας Μαίρη Βασσάλου και αναγνώστες του Νάσου Λαναρά. Στη φωτο επάνω: μαζί με Λαμπριάνα Κυριακού και Δήμητρα Γκουντούνα.

β1

Με την Όλγα Πολίτου, το Νάσο Λαναρά και την…Κασσιανή!

KODAK Digital Still Camera

Γιώργος Κοντοπόδης

μ5

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

μ4 μ2 μ1

KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera χ1

β3

Με την Ελληνίδα Φανί Αρντάν, Έλντα Γεωργοπούλου.

β6

χ3

Κασσιανής το αμάρτημα….ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο Αμυρά.

β5

ε1

Λάμψη και χαμόγελα με την Όλγα Πολίτου.

β4

Καλοτάξιδο το βιβλίο, με πολλές πολλές εκδόσεις.

Υ.Γ. για Νάσο: τις αποκαλύψεις της βραδιάς, τις κράτησα μόνο για μένα!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *