Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Από την/τον Christina Politi | 25 Μαρτίου 2020

prigkipas-karolos-arxeio

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση έχει ήπια συμπτώματα και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή γενικά και εργάζεται από το σπίτι του όπως έκανε τις τελευταίες ημέρες.

Αρνητικό βγήκε το αποτέλεσμα στο τεστ για τον ιό που υποβλήθηκε και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν πλέον απομονωθεί στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία.

«Δεν είναι εφικτό να καταλάβουμε από ποιον κόλλησε κορωνοϊό ο πρίγκιπας λόγω του μεγάλου αριθμού των υποχρεώσεων που είχε λόγω του δημόσιου ρόλου του τις περασμένες εβδομάδες» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *