H ζωή είναι ρόλερ κόστερ αλλά μ΄αρέσει

Από την/τον Christina Politi | 4 Αυγούστου 2016

IMG_9550

To οτι «ζούμε στην ωραιότερη χώρα» του κόσμου είναι μία φράση γεμάτη πετιμέζι αλλά ε και αληθινή. Τουλάχιστον στην ωραιότερη με τις περισσότερες εναλλαγές τοπίου – και καθημερινότητα ρόλερ κόστερ. Και τι δεν έχουμε. Χθες πήγα στην Ξυνόβρυση, μία από τις ωραιότερες περιοχές του Πηλίου με την παραλία Ποτιστικά. Ως διά μαγείας ο κόσμος όσο πολύς κι αν είναι χάνεται από το μέγεθος της.

IMG_9523 IMG_9528 IMG_9543

Τροπική παραλία με το Climax επάνω σαν κουβανέζικο εστιατόριο με υπέροχη μουσική. Στη ζωή μας έχουν μπει οι ινσταφωτογραφίες και ειδικά με μαγιώ πρεπει να βρεις την κατάλληλη γωνία και να ρουφάς κοιλιά. Μετά από χρόνια θα τις βλέπεις και θα λες τι καλά που ήμασταν “τη χρονιά της γκρίνιας”.

IMG_9625 IMG_9647 IMG_9668

Διαβάζω γκρίνιες από ανθρώπους που δεν έχουν απολύτως κανένα λόγο. Από κάτω όλο σχόλια κλαψ κλουψ… Παράλληλα έτσι επιτρέπεται και το “πέσιμο” διαμέσου μιζέριας.

Άνοιξε το παράθυρο κούκλα μου να μπει το φως και μην ξαναποστάρεις φιλοσοφικά αποφθέγματα επειδή έφαγες, λέμε τώρα, μία χυλόπιτα. Η απογοήτευση είναι στο πρόγραμμα 99,9%. Πάρτο αλλιώς..

IMG_9561

Εγώ το ρεκόρ μου με λάικ το έκανα σε φωτό με τη Μαρία Καβογιάννη. Η δημοφιλία της καλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού για πολλούς, χτυπάει κόκκινο. Κάνουμε την ίδια διατροφή και έχουμε την ίδια εμμονή να ταίζουμε τους άλλους. Πήγαμε στην παραλία , μετά σε ταβέρνα κάτω από τεράστια Πλατάνια και το βράδυ στο μπαράκι της Τάνιας Τσανακλίδου στις Μηλιές. Υπέροχο Πήλιο. Βουτήξαμε και στην Πρασούδα του Παγασητικού. Η Μαρία βάζει βατραχοπέδιλο, μάσκα και πάει. Φάγαμε στις Κόττες, ένα υπέροχο ψαροχώρι στο Τρίκερι.

IMG_9705

IMG_9611

Σπάσαμε τη δίαιτα με λίγο τσίπουρο και ένα μαμαδίσιο κολοκυθοκεφτέ. Μετά μπάνιο πάλι μέχρι αργά. Μπήκε και ο Παύρης στη θάλασσα μετά από χρόνια. Τρεις ημέρες τώρα μας αναλύει τα έντομα αλλά τη μουχλίαση την έχει νικήσει. Μάθαμε τα πάντα για το τζιτζίκι που ζει μόνο ενάμιση μήνα και τώρα θα μάθουμε τα πάντα για το αλογάκι της Παναγίας που είναι και hot. Το παιδί μου κυνηγάει πόκεμον στα καλντερίμια της Μακρινίτσας. Ο Πικατσού είναι παντού. Το καλοκαίρι συνεχίζεται χωρίς απολύτως κανένα πρόγραμμα..

IMG_9571

IMG_9718 IMG_9742

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *