Όμιλος Mitsis Hotels: η απόλυτη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα

Από την/τον Christina Politi | 13 Ιουλίου 2018

116585443

Ο Κώστας Μήτσης είναι ένας θρύλος στον χώρο του τουρισμού τον οποίο υπηρέτησε τον τουρισμό για δεκαετίες, μέσα από την αλυσίδα Mitsis Hotels. Εργατικός και με όραμα, ξεκίνησε ως πωλητής ενδυμάτων και στη συνέχεια έφτιαξε το πλεκτήριο στο Γαλάτσι. Αφήνοντας πίσω τα όνειρα για μια καριέρα στο θέατρο και επιλέγοντας τον τομέα της φιλοξενίας από τα ναυτιλιακά,  ανοίγει το 1978 το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας.

Δημιούργησε 20 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη χώρα ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τον Τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του τον «Αδέσμευτος Τύπος» και την «Βραδυνή». Πριν δυο χρόνια, πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνoντας πίσω του, άξιους συνεχιστές στο έργο του τα δύο παιδιά του, την Χριστίνα και τον Σταύρο, που χειρίζονται και απογειώνουν τα ξενοδοχεία με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο και σημαντικά βραβεία στον τομέα του τουρισμού.

116779448

51DB1AEF-F548-47CD-B1DA-C6A99DC25E36Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη και καλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθοδηγούμενη από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών. Στα ξενοδοχεία Mitsis ισχύει ο νόμος της συνεχούς προόδου.  Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες τους μέσα από την ποιοτική διαμονή, τις προτάσεις για δραστηριότητες, τις άψογες εγκαταστάσεις, το προσεγμένο φαγητό πραγματώνοντας όλες τις διαστάσεις της πραγματικής ελληνικής φιλοξενίας.

9D284F2F-4D9D-4FAE-AEF5-78603A9339E9

Αψογη αισθητική,άνεση και εκπληκτικό σέρβις στις ωραιότερες τοποθεσίες της Ελλάδας.

116585455

Πριν λίγες μέρες δόθηκαν για 15η συνεχόμενη χρονιά τα… διαμάντια της ελληνικής οικονομίας, τα Diamonds of the Greek Economy 2018 και τα Mitsis Hotels ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 500 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του Ομίλου, Χριστίνα Μήτση.

116585523

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *