Οι « Ήρωες της Digea» στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 19 Φεβρουαρίου 2019

D (3)

Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι « Ήρωες της Digea». Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, τα παιδιά της «Μέλισσας», του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι,  του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Φάρου του Κόσμου», βρέθηκαν στο προσκήνιο και έγιναν οι νέοι «Ήρωες της Digea».

D (7)

Στην δεύτερη αυτή δράση του προγράμματος ΕΚΕ της Digea συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά από ιδρύματα της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Odeon Μακεδονία και αυτή τη φορά οι νέοι πρωταγωνιστές μας, αφού περπάτησαν στο «Orange Carpet», απόλαυσαν τις περιπλανήσεις του «Ασπροδόντη» και τη μάχη του καλού με το κακό, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, την «Alita»  και το περιπετειώδες ταξίδι γνωριμίας της με τη γενναιόδωρη αλλά και τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων.

Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν σε ένα ξύλινο vintage luna park με κρίκους και nerf και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπως face-painting, handprint κ.α.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea Νίκος Μαστοράκης, με την ευκαιρία της δεύτερης αυτής εκδήλωσης, ανέφερε: «Τηρώντας την υπόσχεσή μας, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας το ελπιδοφόρο ταξίδι των «Ηρώων της Digea», του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας και να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και αυτή η εκδήλωση, όπως και η πρώτη που έγινε πριν από 3 μήνες στην Αθήνα, βρήκε σημαντική ανταπόκριση από τα ιδρύματα της περιοχής και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό μας δίνει νέα δύναμη για να  συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί άλλωστε και ρητή δέσμευση μας».

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Μαυρίδης, Ευτύχης Μπλέτσας, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Παπουτσάκης, Βούλα Πατουλίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Γιάννης Σερβετάς και Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν, απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

D (22)Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Πατέρας Αθηναγόρας (Φάρος του Κόσμου), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)

D (43) Βασιλική Αδαμίδου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Χριστίνα Κανατάκη

D (62)Μαρία Διαλυνά (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)

D (85)Αναμνηστικά δώρα για τους εκλεκτούς καλεσμένους

D (103)Μανώλης Παπουτσάκης, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλέκτρα Αστέρη, Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales)

D (109)Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργος Μαυρίδης

D (212)  Ελεονώρα Κανάκη, Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales)

D (217) Ζιζή Συμεωνίδου, Βίκυ Χατζηβασιλείου

D (230) Ζιζή Συμεωνίδου, Γιώργος Ζώης (Γενικός Διευθυντής Μακεδονία TV), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)

D (237) Χριστίνα Κανατάκη, Γιώργος Ζώης (Γενικός Διευθυντής Μακεδονία TV), Ειρήνη Πασχαλέρη

D (260)Ζιζή Συμεωνίδου, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Ηλέκτρα Αστέρη, Ευτύχης Μπλέτσας, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Στάθης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Βούλα Πατουλίδου, Γιώργος Μαυρίδης, Γιάννης Σερβετάς

D (264)Γιώργος Μαυρίδης, Βούλα Πατουλίδου

D (280)Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Γιώργος Ζώης (Γενικός Διευθυντής Μακεδονία TV)

D (295)Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Βασίλης Κεφαλογιάννης (Avant Tales)

D (297) Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλέκτρα Αστέρη

D (321)Μανώλης Παπουστάκης, Αρίστη Τζώνη (Χ.Α.Ν.Θ.), με την εθελοντική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ.

D (361) Άννα Κακαφίκα, Μαρία Καφαντάρη

D (564) Ηλέκτρα Αστέρη, Ευτύχης Μπλέτσας, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)

D (592) Γιώργος Μαυρίδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου

D (720) Βίκυ Χατζηβασιλείου με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

D (891) Άκης Δρεπανίδης (Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου), Νίκος Πολυδερόπουλος, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Βούλα Πατουλίδου, Γιάννης Σερβετάς, Πατέρας Αθηναγόρας (Φάρος του Κόσμου)

D (960) Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Νίκος Πολυδερόπουλος

D (646)

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι:

«ΟDEON», «PLAYSTATION®», «ΠΛΑΙΣΙΟ», «SPACE HELLAS», «ΒΙΚΟΣ», «ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ», «EGNATIA GROUP OF COMPANIES», «DOMINO’S», «HAUSBRANDT», «ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», «ΑΓΑΠΗΤΟΣ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6 ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΟΥΓΕΩΡΓΗ», «SEAGULL ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ», «RHODE & SCHWARZ», «ΛΑΛΑ LAND», «LEGO», «Χ.Α.Ν.Θ.», «CLOWN REPUBLIC», «UNIGLOBE TRAVEL AGENCY».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *