Πρώτη γεύση από την παράσταση του εκρηκτικού διδύμου Φιλιππίδη-Χαϊκάλη

Από την/τον Christina Politi | 14 Νοεμβρίου 2017

 

 

2795_TRIANTAFILOPOYLOS_KATSANDRI_XAIKALIS_FILIPIDIS_13112017

Χθες πήγαμε στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου Μουσούρη. Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με έξυπνο χιούμορ κωμωδίες, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ Νίλσον – μάστερ του “in-yer-face theatre” του οποίου η “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων” παίζεται τώρα στο Λονδίνο– με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και με τον ίδιο και τον Παύλο Χαϊκάλη στο πιο απολαυστικό αστυνομικό δίδυμο.

Πηγαίνετε για να γελάσετε! Είναι μία φαρσοκωμωδία μαύρου χιούμορ που θέλει να σοκάρει με ωμές , τρελές καταστάσεις, από μετρ του είδους που παίρνουν το κείμενο και το κάνουν μία πολύ ευχάριστη παράσταση. Eνα πνιγμένο τσιουάουα κρυμμένο σε ένα καπέλο, παπάς με ζαρτιέρες στη ντουλάπα, αστυνόμοι που κάνουν στριπτιζ και άλλα σουρεαλιστικά και κωμικοτραγικά. Φύσει κωμικοί ηθοποιοί ο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης με άρτιες τεχνικές κεντάνε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ένα εκρηκτικό δίδυμο που καλύπτει όλα τα είδη της κωμωδίας.  Μία καθαρή έντιμη δουλειά. Βιρτουόζικες ερμηνείες, γρήγορος ρυθμός και ξεκάθαρες προθέσεις. Ωραιότατο σκηνικό όπου κεντάνε οι μεγάλοι λαϊκοί κωμικοί ηθοποιοί.

Μετά την παράσταση πήγαμε στου Ζonars και βγάλαμε λίγες φωτογραφίες – γιατί τις περισσότερες θα δείτε σε άλλο ποστ σε λίγο!

IMG_2062_Facetune_14-11-2017-01-17-56

Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη

A89

Αλλο ένα εκρηκτικό δίδυμο : Κώστας Σπυρόπουλος και Πέτρος Φιλιππίδης .

A1

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον θεατρόφιλο Γιώργο Αγγελόπουλο aka Ντάνο -Αιγοκεριστάν.

6

Facetune 5

O επίσης εξαιρετικός στην παράσταση  Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με τον Κώστα Σπυρόπουλο

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *