Ο Σταμάτης Σπανουδάκης απόλαυσε τον Νίκο Βέρτη στο ΥΤΟΝ

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Φεβρουαρίου 2020

IMG_6989

Ό,τι και να δεις ότι και να ακούσεις η εμπειρία του να το ζεις είναι μοναδική! O Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show συνεχίζει τις εμφανίσεις του με μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας υπέροχες νύχτες στους πολυάριθμους φίλους του που τον επισκέπτονται για να τον απολαύσουν κάθε Σάββατο και Κυριακή.

DSC_7661
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ένας από τους πιο σπουδαίους συνθέτες μας, έκανε έκπληξη στον Νίκο Βέρτη, και πήγε στο ΥΤΟΝ the music show για να τον απολαύσει με την παρέα του… και φυσικά δεν παρέλειψε να πάει στο καμαρίνι του και να τον συγχαρεί για όλο αυτό το καλοφτιαγμένο πρόγραμμα, το εντυπωσιακό θέαμα που παρουσιάζει, δίνοντας μια άλλη εκδοχή της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

DSC_7665
Όσο για τον Νίκο Βέρτη δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την χαρά και την τιμή που ένιωσε με αυτή την επίσκεψη και φυσικά να μην του αφιερώσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το “Σήμερα” που ακούστηκε κατά την διάρκεια του μοναδικού στιγμιότυπου που κάνει με τους δύο ξεχωριστούς συνεργάτες του για την φετινή σεζόν τον Νεκτάριο Μαλλά και τον Αντώνη Μερακλή.

IMG_1950
Στο ΥΤΟΝ the music show ότι και να δεις ότι και να ακούσεις η εμπειρία του να το ζεις είναι μοναδική.
Ο Νίκος Βέρτης και γι’ αυτή τη χρονιά κάνει την απόλυτη διαφορά και μας προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένουμε.
Το ΥΤΟΝ the music show είναι εμπειρία!

IMG_6990

ΥΤΟΝ the music show
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων: 2103453139

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *