Το πιο διαχρονικό μακιγιάζ

Από την/τον Manos Vynichakis | 15 Φεβρουαρίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
312156_390663764381169_1081750704_n
Το eyeliner είναι το πιο διαχρονικό μακιγιάζ! Με κόκκινα ή μπεζ/nude χείλη κλέβει πάντα την παράσταση και τονίζει την προσωπικότητα της γυναίκας που το επιλέγει! O Mάνος Βυνιχάκης είναι ο νέος μας συνεργάτης που θα μας συμβουλεύει για ένα τέλειο μακιγιάζ.
Δείτε πως να πετύχετε ένα απολύτως red carpet look μιας και τα Οσκαρς πλησιάζουν:

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Manos Vynichakis

Manos Vynichakis

Ο Μάνος Βυνιχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα , Ελλάδα το Μάρτιο του 1970. 
Σε ηλικία 14 ετών είχε ήδη συνειδητοποιήσει ότι το μακιγιάζ ήταν ένας μαγικός κόσμος που δεν μπορούσε να αντισταθεί. Το 1988 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κομμωτική - μακιγιάζ και άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας για τηλεοπτικά σποτ. Το 1992 εντάχθηκε στον κόσμο της μόδας : editorials, επιδείξεις μόδας, διαφημιστικές καμπάνιες! Από το 1996 έως το 1998 ήταν σύμβουλος ομορφιάς για την Rilken Chromatics. Από το 1998 έως το 2008 ήταν ο αποκλειστικός Make- up Artist και media spoke person για την Lancôme στην Ελλάδα. Το 2010 πήρε το επόμενο βήμα της καριέρας του , δίνοντας σεμινάρια κατάρτισης στο make-up σε συνεργασία με την Άννα Αλμπάνη και τη σχολή ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ δημιουργώντας το δικό του Make Up Workshop! Το 2011 έγινε ο Creative Director της SHISEIDO για την Ελλάδα και Κύπρο!

Μετά από 26 χρόνια ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Make- up Artist, ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται το ίδιο πάθος για τη δουλειά του. Συντάκτες, μοντέλα και φωτογράφοι προτιμάνε την συνεργασία με τον Μάνο, όχι μόνο για την εξαιρετική εργασία του και τα υψηλά πρότυπα που έχει η δουλεία του, αλλά και για τη εξαίρετη προσωπικότητά του!

Αγαπά τα ταξίδια καθώς του δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύπτει καινούργια μέρη και να απολαμβάνει την εκμάθηση διαφορετικών πολιτισμών από διάφορες χώρες. Η δημιουργική δουλειά του Μάνου εμφανίζεται τακτικά στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *