Άντρας Κριός: όλα όσα θέλεις να μάθεις για το εκρηκτικό ζώδιο της φωτιάς

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Μαρτίου 2020

Marlon Brando, c. 1951

O άντρας Κριός χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αυθορμητισμό. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι ανθεκτικός και μάχιμος. Είναι ζώδιο ειλικρινές και ενθουσιώδες, με ηγετικές ικανότητες. Η αισιόδοξη ματιά του στη ζωή είναι αξιοζήλευτη, και έχει το ταλέντο να προκαλεί και στους άλλους ενθουσιασμό και χαρά. Μετανιώνει για τις απερισκεψίες του και δεν κρατά κακίες. Αυτός ο αιώνιος έφηβος ζει με ένταση αλλά συχνά αναζητά και την απόλυτη ηρεμία. Είναι ζώδιο της φωτιάς, δηλαδή φλογερή προσωπικότητα, που καταφέρνει να ζεσταίνει και τις ζωές των άλλων, αλλά μπορεί και να τις κάψει αν του πας κόντρα

Steve-Mcqueen-Unforgettable-21 - Copy

Στο σεξ έχει πάθος, είναι ορμητικός και… ακούραστος. Ο Κριός θα παραμείνει πιστός όσο ο σύντροφος κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ώστε να μην χάσει ποτέ το ρόλο του κυνηγού, διαφορετικά θα κυνηγήσει αλλού. Ο Κριός θα διαλέξει τον δρόμο του χωρισμού μόνο αν καταπιεστεί, ενώ αν το επιλέξει ο σύντροφος η αντίδραση του θα είναι ή επιθετική ή μία εκ νέου διεκδίκηση.

marlon-brando-young-3 - Copy

Ο άντρας Κριός χαρακτηρίζεται για τις πρωτοβουλίες που παίρνει τη δράση αλλά και το θάρρος του. Αναζητάει την ανακάλυψη, την περιπέτεια και τη δημιουργικότητα. Έχει ηγετικές ικανότητες και σαν ηγέτης είναι πολύ ενεργητικός. Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να τον ακολουθούν. Πολλές φορές, βέβαια, βοηθάει τους άλλους να εκπληρώσουν τους στόχους τους με την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό τουwarren_beatty_60559-1400x1050

Τους αρέσει η ταχύτητα, είναι θαρραλέοι, έχουν απέραντη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και μπαίνουν πάντα μπροστά. Μπορούν όμως και να γίνουν ανυπόφοροι, παράλογοι, εγωιστές, απαιτητικοί και να έχουν μεγάλη απέχθεια για την αδυναμία. Μην ξεχνάτε ότι ο άντρας Κριός είναι σαν  ένα παιδάκι. Όπως όλοι οι Κριοί, ενθουσιάζεται και απογοητεύεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Οι άντρες Κριοί θεωρούνται πολύ ερωτικοί και αρκετά γοητευτικοί, ελκύουν και έλκονται από πολλούς συντρόφους.

Charlie Chaplin

Ο Κριός είναι γενικότερα ευθύς σε όλα και αν κάτι δεν του αρέσει θα σας προειδοποιήσει, γιατί δεν μπορεί να προσποιηθεί. Καλό θα ήταν να μην τον καταδιώκεται και να του αφήνετε την πρωτοβουλία.Οι Κριοί, έχουν γενικότερα συχνές εκρήξεις θυμού. Να θυμάστε, η έκρηξη του είναι σίγουρα προτιμότερη από τη παγερότητα! Ο θυμός περνάει αμέσως, ενώ ο πάγος φανερώνει ανία…Καλό είναι να τον αντιμετωπίζετε με χάδια και υπομονή.  Άλλωστε, η βαρεμάρα δεν είναι το φόρτε του!

warren-beatty

Ο Κριός άντρας, θέλει να έχει σύντροφο που θα τον κάνει να νιώθει περήφανος, με εξυπνάδα και υπομονή, έτσι ώστε να υπάρχει αρμονική σχέση. Για τους Κριούς η αγάπη έχει να κάνει περισσότερο με ενθουσιασμό και κατάκτηση. Τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και η ζωή με έναν Κριό σίγουρα δεν θα είναι ποτέ βαρετή! Θα πρέπει να έχετε αρκετές αντοχές και να κάνετε συχνές υποχωρήσεις.

newego_LARGE_t_1581_105734513 - Copy

Ως εραστής είναι παθιασμένος και πολύ ερωτικός και δεν του αρέσει η ανία, καθώς θεωρεί ότι είναι κάτι που θα σκότωνε τη σχέση. Λατρεύουν την αδρεναλίνη μιας καινούριας σχέσης και συνήθως όταν κατακτήσουν αυτό που θέλουν ο ενθουσιασμός τους σταματάει να είναι τόσο δυνατός. Παρ’όλο το ρομαντισμό και τη τέχνη του φλερτ που τον διακατέχουν, οι Κριοί ενδιαφέρονται να βρουν ένα δυνατό σύντροφο, ο οποίος θα ξέρει τι θέλει, θα αγαπάει την περιπέτεια, αλλά και το άτομο το οποίο θα τους προκαλέσει ψυχικά και πνευματικά. Κάποιος που θα τους τραβήξει μακριά από τη ρουτίνα και την ανία.

anthony-perkins-images - Copy

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *