Μία TVcult εμπειρία: Στην Υγειά Μας – και του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Από την/τον Christina Politi | 1 Μαρτίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 3Επόμενη σελίδα

IMG_4932

Με το που με πήραν να με καλέσουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας είπα αμέσως ναι. “Φυσικά και να πας!” μου είπε η μαμά μου. “Αυτή την εκπομπή τη βλέπει όλος ο κόσμος!”. Δεν ήταν μόνο που μου είπε η μαμά μου. Είναι που θα ήταν καλεσμένη και η Ζωζώ Σαπουτζάκη και που πάντα ήθελα να πάω να δω τι γίνεται σε αυτό το ατελείωτο γλέντι. Πήγαμε παρέα με την Καλλιόπη Καρβούνη που είναι μία multitasking γυναίκα θεά.

 24 γυναίκες στα καμαρίνια βάφονταν και ντύνονταν. Όλων των ειδών.

IMG_4942

Από τη Ζωζώ και τη Λιζέτα Νικολάου μέχρι τη γλυκύτατη Μίλλυ Καραλή, τη Δέσποινα Ολυμπίου, την Ερωφίλη και οδηγούς νταλίκας, συγγραφείς κλπ. Ατελείωτες οι ώρες για τα ροζόξανθα μπουκλάκια της Μαρίας Ιωαννίδου.

΄Ηρθε και η Μαρίνα Βερνίκου που ένιωθε σα τη μύγα μες το γάλα ενώ η Σίσση Φειδά μας φυγάδευσε στο γραφείο του Ζερβάκη να περιμένουμε.

IMG_4954

Στο τραπέζι στρωθήκαμε σα σχολική γιορτή. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε και τα γενέθλιά του. Φυσήξαμε τούρτα και γιορτάσαμε και τη νίκη του Ολυμπιακού – είναι άρρωστος γαύρος και Ιχθύς σαν το Χρήστο Φερεντίνο, τα θυμάμαι αυτά.

IMG_4953

IMG_4952

IMG_4974

Και τελευταία φτάνει η Ζωζώ , με κόκκινη παγιέτα, γούνα και σκίσιμο μέχρι τον αφαλό. Τι να πεις γι αυτή τη γυναίκα. Θεά. Η Μαρίνα που δεν την είχε δει ποτέ και είναι κολλητή του Ζαχαράτου είχε φάει τρελό κόλλημα να την παρατηρεί. Με τι άνεση πηγαινοερχόταν, τραγουδούσε, έκανε χιούμορ, δε λέγεται. Και να πω πως καλά τα αστεία για τις ηλικίες όμως η Ζωζώ δε μοιάζει μόνο , είναι πραγματικά νεότερη. Και όχι λόγω επεμβάσεων και μακιγιάζ που κάνουν τις περισσότερες να μοιάζουν σα ροφούς.

Προηγούμενη σελίδα1 από 3Επόμενη σελίδα
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *