Μια μόλις εβδομάδα πριν την συναυλία της στο Βεάκειο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, κατέβηκε στον Πειραιά, για τις τελευταίες πρόβες. Εκεί όπου χτυπά η καρδιά του. Στο Πασαλιμάνι, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξάφνιασε με το χαμόγελο και την οικειότητα της, τους θαυμαστές της και υποσχέθηκε ότι στις 8 Ιουλίου το Βεάκειο θα πλημμυρίσει από καλό λαϊκό τραγούδι και κέφι.

Γιατί με την υπέροχη φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξέρει να δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις ζωντανές της εμφανίσεις. To διαχρονικά πετυχημένο ρεπερτόριο της, οι επιλογές των τραγουδιών και η εξαιρετική εμφάνιση πάνω στη σκηνή είναι τα συστατικά της επιτυχημένης καλλιτεχνικής της παρουσίας.
Μαζί της ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιατζόγλου από τα Παραπολιτικά, η Γιούλη Μαστοράκη από τη διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας Art -tcLive και η Ελένη Τώρου – υπεύθυνη Επικοινωνίαςκαι Δημοσίων Σχέσεων.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς έρχεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και την Δευτέρα 11 Ιουλίου δίνει ραντεβού με το κοινό στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.
Διαβάστε επίσης:
- Έναστρον: Σάκης Ρουβάς & Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρεμιέρα της σεζόν Δύο κορυφαία ονόματα, μία σκηνή και μια πρεμιέρα που σήμανε την έναρξη της πιο λαμπερής σεζόν!
- H πόλη δίνει ραντεβού στο Athénée Summer in the city στο Athénée: Μια γιορτή για το καλοκαίρι, στην Αθήνα
- Η Αθήνα στο ρυθμό του Έναστρον Σάκης Ρουβάς & Νατάσα Θεοδωρίδου σε sold-out βραδιές
- Η συναυλία μνήμης για την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε Α' προβολή Η μεγάλη συναυλία στη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο Star
- Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου
.














































Σχόλια για αυτό το άρθρο